Светна лампичката на ABS, какво да направя?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
- Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds
Re: Светна лампичката на ABS, какво да направя?
Ами колеги, колегата kraininski е много прав!!!При диагностика тип "лаптоп" не се хвана никаква грешка (в спирачната система), а в дару кар са казали (един приятел закара колата, защото аз съм много ангажиран служебно) че преден ляв датчик създава проблема.
Явно професионалното обурудване си е казало тежката дума пред (може и да греша по отношение на лаптопа) любителското такова!
Явно професионалното обурудване си е казало тежката дума пред (може и да греша по отношение на лаптопа) любителското такова!
Стефановски написа:Ами колеги, колегата kraininski е много прав!!!При диагностика тип "лаптоп" не се хвана никаква грешка (в спирачната система), а в дару кар са казали (един приятел закара колата, защото аз съм много ангажиран служебно) че преден ляв датчик създава проблема.
В такъв случай колега,нищо лично,но не знам защо въобще пишеш тука?Всички сме чували за Дару кар,Камор и тн...защо направо не се дигна тук и не отиде там,защото тук всяко едно мнение е на аматьори с лаптопи или без лаптопи и крайният резултат пак ще те заведе в дару кар,а съм сигурен,че си чувал за него и преди това.
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Стефановски написа:Ами колеги, колегата kraininski е много прав!!!При диагностика тип "лаптоп" не се хвана никаква грешка (в спирачната система), а в дару кар са казали (един приятел закара колата, защото аз съм много ангажиран служебно) че преден ляв датчик създава проблема.

към последния колега - не е ли този форум точно с цел да се пита....ето вече двама души казваме как оторизирания сервиз си е друга работа....като се напатят още няколко(не че и преди не са) ще има достатъчно сведения за кое е по-добре и кое - не, за да могат четящите вбъдеще да имат необходимото количество информация преди да отидат тук или там

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
- Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds
Ами колега kalingk, пиша във форума, защото смятам, че точно това му е целта - да се споделя личен опит и практика.
И понеже това все пак е някакъв личен опит в моята практика, реших да го споделя, още повече, че забелязах зараждане на някакъв спор относно темата. Прегледах много внимателно публикациите си в темата и никъде не можех да установя, къде точно съм казал, че "тук всяко едно мнение е на аматьори с лаптопи или без лаптопи и крайният резултат пак ще те заведе в дару кар"
Много те моля колега kalingk, не ми слагай чужди думи в устата
Ценя много мненията на колегите от форума, затова и постоянно се ровя в него.
И колега kalingk, не ме кори че не намерих майстор с професионален софтуер, който да ми реши проблема и че използвах случая, където един приятел имаше нужда да отиде до София, а аз пък да си закарам колата за преглед.
Бъди жив и здрав и не се тормози от тези дреболийки!
Когато нещо (не дай боже
) ми се наложи, отново ще се обърна за съвет от колегите във форума и ако не мога да получа съответната помощ ще се обърна към сервиз по моя преценка!Не виждам нищо фрапиращо в това! 
Извинявам се на всички останали колеги които ще сметнат мнението ми за офф топик, но се почуствах задължен да коментирам мнението на колегата kalingk!

Много те моля колега kalingk, не ми слагай чужди думи в устата

Ценя много мненията на колегите от форума, затова и постоянно се ровя в него.

Бъди жив и здрав и не се тормози от тези дреболийки!

Когато нещо (не дай боже

Извинявам се на всички останали колеги които ще сметнат мнението ми за офф топик, но се почуствах задължен да коментирам мнението на колегата kalingk!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2