Утечка .... колко е допустимо ?!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Утечка .... колко е допустимо ?!

Мнение от ALFA155Ts » 06 Мар 2012, 11:04

BMW_0555 написа:Да наистина получих аномалии в отоплителната система,но това засега ще е временно решение. На дълго като ми е на 32градуса духа горещо,а като намаля на 29примерно започва хладно,но в градски условия нямам ядове. Незнам как ще е на климатик. Значи колега казваш,че таралежа е проблем.аааааа и като не ми са усилени вентилаторите на централните духалки не духа,а като се усили докрай започва да духа. Ясно откъде идва проблема :kuku:

Колега днес е 2-рия ден карам без управление и без парно всъщност карам с него но е в багажника ... :banghead: и няма проблем с акомулатора въпроса ми сега е друго управление ли да търся? или този таралеж какви са му симптомите? защо да дава утечка мамкаму сега се притеснявам ако взема ново управление да не се окаже пък от таралежа .... .нямал съм проблеми с вентилатора тръгва си спира си не съм забелязал някакви аномалии с вентилатора .... :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 06 Мар 2012, 11:27

Имаше тема за проблеми със кондензаторите на управлението - потърси я. Колегата дето са му извадили вентилаторчето на управлението направо :shock: ходи да ти го сложат обратно. То си работи 16 минути след заключване.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 06 Мар 2012, 12:26

Ок работи 16 минути след заключване, а кога се включва това вентилаторче: когато отключиш колата, на контакт, като запалиш или като включиш отоплението?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 06 Мар 2012, 13:20

Когато се събуди И-Буса, отключване със дистанционно, със ключ, отваряне на някоя врата, изобщо някаква активност по електрониката на колата ако се появи и се включва.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALFA155Ts » 11 Мар 2012, 17:48

Колеги да приключа с темата проблема се реши !! Оказа се в краина сметка наистина управлението на климатроника взех от моргата друго за 50-кинта сложих си от мойто предния панел поставих го вече няколко дни няма утечки палим сутрин всичко е ОК ! :lalala:

Предишна

Назад към E39