Странно чукане от към кардана
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
Re: Странно чукане от към кардана
При мен след като запаля колата на малко по-хладно време започва едно тупкане точно под шофьорските крака. То зачестява постепенно след запалването и не зависи дали колата се движи. Явно се дължи на печката която е точно там така че ето още една причина за странен лопащ шум под колата. Дано печката ми да не е заминала, ако някой има идея на какво се дължи това ще съм благодарен на инфо.
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
popov_chris написа:При мен след като запаля колата на малко по-хладно време започва едно тупкане точно под шофьорските крака. То зачестява постепенно след запалването и не зависи дали колата се движи. Явно се дължи на печката която е точно там така че ето още една причина за странен лопащ шум под колата. Дано печката ми да не е заминала, ако някой има идея на какво се дължи това ще съм благодарен на инфо.
Така трябва да бъде,радвай се,че ти тупа.Тя спомага на двигателя да загрее по бързо
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- e.stoqnov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
Колеги и аз имам подобен проблем.Колата е 528 бензин автомат и като подадеш рязко газ на 2 и 3 отдолу висящия лагер здраво започва да блъска,смених висящия лагер , карето отзаде е в добро състояние отпреде думеното каре отпреде и то е здраво тампони на деферинциала и на кутията са здрави но продължава да блъска.Помагаите колеги 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2