Проблем с отключване на багажника 520-ка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Проблем с отключване на багажника 520-ка
sadex5 написа:Ами те КАТ нали го дупчат за нитаТо е същото. Отвора става много малък и му се слага една тапичка аз бях сложил на един приятел едно като дюбелче после.
на мойта не позволих да я дупчат, срещу 20 лв.

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
NAPSTERS написа:на мойта не позволих да я дупчат, срещу 20 лв.

Направих точно такта както беше описано .
свалих номера и на 2 сантиматра от средата на долната му част направих една дупка 5 мм. с бургия
бутнах с отверка и багажника се отвори ,
свалих машинката и като я отворих видях че е счъпена предавката от моторчето към това буталце което изтласква и отваря .
после свалих и ключалката , разглобих я и я почистих с WD40 и тя тръгна след час чистене .
интересното е че с ключа с който купих колата не се отключва но с този който ми дадоха от сервиза на BMW работи без проблем.
Благодаря на всички за съветите .
свалих номера и на 2 сантиматра от средата на долната му част направих една дупка 5 мм. с бургия
бутнах с отверка и багажника се отвори ,
свалих машинката и като я отворих видях че е счъпена предавката от моторчето към това буталце което изтласква и отваря .
после свалих и ключалката , разглобих я и я почистих с WD40 и тя тръгна след час чистене .
интересното е че с ключа с който купих колата не се отключва но с този който ми дадоха от сервиза на BMW работи без проблем.
Благодаря на всички за съветите .
- Sturm_blitz
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Königstiger/Panzerkampfwagen Tiger Ausf. B
Жалко ,че не проверих вчера за това,ами трябваше да се изръся с 65лв за ключар,защото си заключих ключовете в багажника...

"Би било по-лесно дяволът да отиде в църква и да се прекръсти,от колкото тези хора да разберат идеите ми"

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2