Имам ли фабрична аларма ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Имам ли фабрична аларма ?

Мнение от mad_presley » 01 Окт 2011, 14:04

vladi-bmw написа:Колега, Алармите се диагностират много лесно. Трябва да си вземеш апаратурата за тестване.

Тази аларма не може да я диагностицира с нищо колега. Виж упътването, което съм дал за този вид аларми ;)

@ivkoni80 марка не мога да ти препоръчам, защото не го разбирам, но някой колега ще може да те упъти за сервиз в който да ти монтират читава интерфейсна аларма.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 01 Окт 2011, 18:18

Аз преди мислех за такава http://www.macrocontrol.net/catalog/pro ... 145ad4b895 ,ама ми спря ключа за известно време и сега пак мисля като го направих :lol: ако има някой колега който има монтирана да каже няколко думи
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е39 2.0
Мечтае да кара: Влакове

Мнение от ivkoni80 » 02 Окт 2011, 18:22

Днес ми остана време и се порових в жабката, една ключалка видях с гумена тапа за която имам ключ.Обаче нищо не става
; в едната посока като завъртя май изключвам цялата аларма, в другата като върна я включвам..Само ми мигат мигачите и това е.Всички алармаджии ми казват да я махна и с право нали искат да пробутат своите. Казват , че не се поправяла и т.н. , обаче се съмнявам. На никой не му се занимава и така.
Хм, какво да правя ?

А , имам и още едно ключе на което на му знам приложението, пак е малко като за пощенска кутия. :dunno:

Предишна

Назад към E39