Имам ли фабрична аларма ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Имам ли фабрична аларма ?
vladi-bmw написа:Колега, Алармите се диагностират много лесно. Трябва да си вземеш апаратурата за тестване.
Тази аларма не може да я диагностицира с нищо колега. Виж упътването, което съм дал за този вид аларми

@ivkoni80 марка не мога да ти препоръчам, защото не го разбирам, но някой колега ще може да те упъти за сервиз в който да ти монтират читава интерфейсна аларма.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Аз преди мислех за такава http://www.macrocontrol.net/catalog/pro ... 145ad4b895 ,ама ми спря ключа за известно време и сега пак мисля като го направих
ако има някой колега който има монтирана да каже няколко думи

- ivkoni80
- Потребител
-
- Кара: Е39 2.0
- Мечтае да кара: Влакове
Днес ми остана време и се порових в жабката, една ключалка видях с гумена тапа за която имам ключ.Обаче нищо не става
; в едната посока като завъртя май изключвам цялата аларма, в другата като върна я включвам..Само ми мигат мигачите и това е.Всички алармаджии ми казват да я махна и с право нали искат да пробутат своите. Казват , че не се поправяла и т.н. , обаче се съмнявам. На никой не му се занимава и така.
Хм, какво да правя ?
А , имам и още едно ключе на което на му знам приложението, пак е малко като за пощенска кутия.
; в едната посока като завъртя май изключвам цялата аларма, в другата като върна я включвам..Само ми мигат мигачите и това е.Всички алармаджии ми казват да я махна и с право нали искат да пробутат своите. Казват , че не се поправяла и т.н. , обаче се съмнявам. На никой не му се занимава и така.
Хм, какво да правя ?
А , имам и още едно ключе на което на му знам приложението, пак е малко като за пощенска кутия.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2