Подмяна на таблото със фейслифтово?!?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d 2000г.

Re: Подмяна на таблото със фейслифтово?!?

Мнение от chehut » 22 Юли 2011, 22:04

Благодаря Ви колеги, че ми обяснихте нещата, защото си мислех, че моето е по-лошото от двете табла! :yes:

Сега обаче се поражда другия въпрос, как може на табло което е по-добро(като моето) да ми изписва на борда когато е отворена някоя врата, а на това което е по-лошото да са го направили толкова съвременно и да си има количка с показаната врата или светлина която е за сменяне(толкова по-съвременно)?! :P

Благодаря Ви отново, че ми разяснихте нещата :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 22 Юли 2011, 22:24

chehut написа:Сега обаче се поражда другия въпрос, как може на табло което е по-добро(като моето) да ми изписва на борда когато е отворена някоя врата, а на това което е по-лошото да са го направили толкова съвременно и да си има количка с показаната врата или светлина която е за сменяне(толкова по-съвременно)?! :P

Айде де, немска му работа. :dunno:
Чак му сложили на това с надписите некви допълнителни чекове, като за нивото на антифриза например, за да те смущават само. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chehut » 22 Юли 2011, 22:36

badsharki написа:Чак му сложили на това с надписите некви допълнителни чекове, като за нивото на антифриза например, за да те смущават само. :mhihi:

Гледай как се шегува... добре има повече системи, но не можеш да не се съгласиш с мен, че това с количката е по-практично и съвременно! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 22 Юли 2011, 23:04

Колега ти ни разби направо :mhihi: Уж искаш навигация, пък желаеш да си ,,старомоден''......
Почвай да работиш здраво, че цял месец най-малко ще ти трябва ако искаш да си с навигация после :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 23 Юли 2011, 2:15

chehut написа:но не можеш да не се съгласиш с мен, че това с количката е по-практично и съвременно! ;)

Аз се съгласявам ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 23 Юли 2011, 3:51

Аз пък ти вярвам :mhihi:
Я пак си смени таблото със старото :twisted:

Който харесва ,,класиката'' да си купи да кажем Алфа Ромео, там от 1985 та година досега на таблото излизат колички, стопчета и всякакви пиктограмки...Таблото свети като коледна елха, има над 6 цвята по мой спомен...

ентусиаст
Аватар

Мнение от badsharki » 23 Юли 2011, 8:01

chehut написа:Гледай как се шегува... добре има повече системи, но не можеш да не се съгласиш с мен, че това с количката е по-практично и съвременно! ;)

На вкус и цвет товарищей нет ... но пък развесели обстановката, че по принцип Е39 е тееежък, сериозен подфорум. Тук само сериозни неща обсъждаме, рядко ще ни прочетеш в бисерите на форума. :mhihi:
Аз имам предложение - тъй като след малко ще и ударят ключа на тая тема, вземи пусни една анкета "За и протива големия борд", за да си проличи кой е старомоден тук и кой не е. :smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chehut » 23 Юли 2011, 22:48

Колеги, изказах просто мнение и както правилно казахте: цвят и вкус - приятели няма! Щом съм успял да ви развеселя с това че съм се допитал до вас за нещо, което не съм знаел ОК :yes: Това че моето лично мнение, което не го налагам на никой,е че борда с колата ми изглежда по-съвременен не дава право да се подигравате, след като толкова много искате да разберете кой е старомоден и кой не, защо не направите сами темата!?!

П.п. Благодаря Ви, че все пак ми разяснихте за таблата! Поздрави 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 24 Юли 2011, 0:36

Споко мой човек,прави си колата,така че на като я гледаш да ти плакне окото,пък кое ново,кое старомодно-кой го грее ;) :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от badsharki » 24 Юли 2011, 9:15

chehut написа:...

Колега, извинявай ако съм те обидил, но всичко беше в добронамерен тон. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 14 Дек 2011, 22:13

Колеги и да посъживя тази тема без да отварям нова,ще съм адски благодарен ако ми кажете възможно ли е да сложа ///М5 табло на тдс 98 с малкия борд :mhihi: ....гледах много разнопосочни мнения и не мога да разбера конкретно става или не номера :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 14 Дек 2011, 23:02

Мисля че Илко беше сложил точно такова на неговия тдс, обърни се към него :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от badsharki » 15 Дек 2011, 9:10

vanioboy написа:Колеги и да посъживя тази тема без да отварям нова,ще съм адски благодарен ако ми кажете възможно ли е да сложа ///М5 табло на тдс 98 с малкия борд :mhihi: ....гледах много разнопосочни мнения и не мога да разбера конкретно става или не номера :help: :help: :help:

Що да не стане, ама няма да имаш температура на маслото и няма да можеш да пълниш оборотомера ..., но Илко може да му е хванал цаката и на това. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 15 Дек 2011, 19:50

Един датчик за темперетурата на маслото не е сложно да се изкара.....за оборотомера повече от ясно,че няма как да се напълни но самия вид на таблото много по ми харесва,даже и диодите който има на оборотомера да не светят или да светят постоянно бих го преживял :mhihi: При другата ми кола тръгна от раз,дори разликата в темперетурите на маслото и на водата си работят.....друг въпрос,че гледам масло а отчита вода :kuku: :kuku: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E 83 3.0 бензин

Мнение от антон » 20 Дек 2011, 0:41

Аз отскоро виждам какво пише на дисплея на големия борд и някои неща не са ми ясни.
Има ли ги някъде разяснени?

ПредишнаСледваща

Назад към E39