шпрей за климатик начин на употреба
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: шпрей за климатик начин на употреба
SteveSR написа:Аз ползвах същия срей, обаче го напърсках през дупките за температурните датчици на централните духалки.
Сваля се радиото и зад него се виждат двата датчика, дърпаш, пръскаш през дупките и връщаш датчиците обратно. За сега съм доволен, ефект определено има.
Колега според схемата най добре да се пръска през таралежа, директно върху охладителя, защото ми се струва че ти си пръскал отоплителя през дупките

- SteveSR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0D
- Детайли за колата: E70 4.0D '12
Ivo_Borisov написа:SteveSR написа:Аз ползвах същия срей, обаче го напърсках през дупките за температурните датчици на централните духалки.
Сваля се радиото и зад него се виждат двата датчика, дърпаш, пръскаш през дупките и връщаш датчиците обратно. За сега съм доволен, ефект определено има.
Колега според схемата най добре да се пръска през таралежа, директно върху охладителя, защото ми се струва че ти си пръскал отоплителя през дупките
Възможно е колега, просто бях изкарал радиото, видях възможност и пръсках

SteveSR

- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
Вчера пръсках с една пяна. С маркучето в комплекта бръкнах отпред през всмукателите и през турбините. Ефект има - огромен.
Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- Ivailo28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530DA '99
Бриколаж, практикер и предполагам във всяка голяма верига. 13,50 лв. е и не знам защо разпробивате, разглобявате и толкова главоболия. Както каза колегата отпред където са филтрите на климатика само сваляте въздуховода, половината от едната страна другата половина от другата, чакате 30 мин. и след това мирише на пролет.
- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
Ivailo28 написа:Бриколаж, практикер и предполагам във всяка голяма верига. 13,50 лв. е и не знам защо разпробивате, разглобявате и толкова главоболия. Както каза колегата отпред където са филтрите на климатика само сваляте въздуховода, половината от едната страна другата половина от другата, чакате 30 мин. и след това мирише на пролет.

Може да не съм се изразил правилно, но направих същото като колегата. Махнах въздуховода от филтрите до купето. От там наврях маркучето през турбинката и пръсках (като се бръкне с ръка и се усеща къде е турбината и как да се бръкне надолу през нея). Спрейове има различни. Аз си взех от Карфур за 12,50 400мл. Има и в Кауфланд и във всеки голям самоуважаващ се хипермаркет.

П.С. Турбините са 2 (шофьорска и пасажерска).
Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2