Проблем с е39!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с е39!
мм имам и още един проблем не ми пръскат пръскалките на чистачките ?а не е бушон.....
- marin_rangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: e60 M5
- Детайли за колата: M пакет
погледни да не са се извадили маркучите
marin_rangelov написа:погледни да не са се извадили маркучите
не не са....имам една е34-ка и с нея така се получи....неква аномалия...някакъви съвети?
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
pacho_rr написа:marin_rangelov написа:погледни да не са се извадили маркучите
не не са....имам една е34-ка и с нея така се получи....неква аномалия...някакъви съвети?
Чуваш ли помпичката, като дръпнеш лостчето за чистачките? Тече ли ти вода някъде по маркучите /имах спукан и водата отиваше в двигателния отсек, а и имах запушена "пишка"/?
mishoval написа:pacho_rr написа:marin_rangelov написа:погледни да не са се извадили маркучите
Чуваш ли помпичката, като дръпнеш лостчето за чистачките? Тече ли ти вода някъде по маркучите /имах спукан и водата отиваше в двигателния отсек, а и имах запушена "пишка"/?
еми не чувам и помпичката да ти кажа....
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Днес по-късно ще ти пиша какво е. При мен се получи тази седмица същото, но още не съм се занимавал да го погледна от къде е.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Такааа, вече е по-късно. Моторче. Знам, че е около 20-на лева, но в събота след обяд в Разград, вероятността да го намеря клони към минус безкрайност
а колата няма как да я оставя разкулачена до понеделник. Извадих самото моторче, което беше запекло и не можеше да се завърти и го напръсках яко с контактен спрей (който подозрително много има мирис на WD40) развъртях го леко на ръка и като му пуснах ток въртеше по-яко от преди
Ето къде е:

Ето го разглобено:

Следващият път като спре, ще си купя ново преди да почна да разглобявам
ПС ПС: Този амортисьор стандартен ли си е или някой е решил, че е за тук.

Ето къде е:

Ето го разглобено:

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
не е оригиналния ама става. обаче е монтиран неправилно, има посока за ляво и дясно. ако това ти е десния амортесьор , буквата R трябва да застане в една линия с цепката на шенкела.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Да ги ева в некадърниците

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
spacepl написа:Да ги ева в некадърниците![]()
![]()
![]()
![]()
нагледал съм се на всякъкви положения на монтаж, много не гледат как е фабрично разположен и не си задават въпроса: защо аджеба има означение за лява и дясна страна

spacepl написа:Такааа, вече е по-късно. Моторче. Знам, че е около 20-на лева, но в събота след обяд в Разград, вероятността да го намеря клони към минус безкрайноста колата няма как да я оставя разкулачена до понеделник. Извадих самото моторче, което беше запекло и не можеше да се завърти и го напръсках яко с контактен спрей (който подозрително много има мирис на WD40) развъртях го леко на ръка и като му пуснах ток въртеше по-яко от преди
![]()
Ето къде е:
Ето го разглобено:
колега мерси много за положените усилия и за снимките

колегата много ми помогна проблема с чистачките беше същия и е отстранен а пробвах с друго табло не става...за бензиномера свалях и помпата....и нищо...не знам какво да правя
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Таблото има всички признаци,да не е на тази кола.Трябва му кодировка.Или поне така изглежда.Сега ако кажеш,че между тотални км и моментни имаш една червена точка.....
п.с.Много внимателно ако я караш така,че аз така прегрях моята.После глава,гарнитури,резби на блока,мани,мани
И не само,че я прегрях,ами докато каза стоп!!!Нали не можех да видя стрелката
п.с.Много внимателно ако я караш така,че аз така прегрях моята.После глава,гарнитури,резби на блока,мани,мани

LUBO 555 написа:Таблото има всички признаци,да не е на тази кола.Трябва му кодировка.Или поне така изглежда.Сега ако кажеш,че между тотални км и моментни имаш една червена точка.....
колега аз моята е мерих с лазерен термометът и работи на 83 84 градуса и включва перката тия дни ще е чета но нещо се замислям дали да не е сменявам

темата е за ключ..почнах лека по-лека да наливам пари в колата и май ще си е карам! 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2