Супер странен проблем с музиката/звука в колата.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Re: Супер странен проблем с музиката/звука в колата.
Напръсках буксите с WD40, нищо не стана... Но после пак разкачих телефонната централа и взе, че се оправи
Покарах малко след това и не е спирало да свири.
Ще го видя утре и ако пак го прави проблема, ще трябва да пробвам с работещ радио модул и съответно да си купя такъв...

Ще го видя утре и ако пак го прави проблема, ще трябва да пробвам с работещ радио модул и съответно да си купя такъв...
Здравейте,
ще се включа в темата с въпрос. От известно време левите колони в колата припукваха но вчера спряха окончателно. Какъв може да е проблема?
Моля помагайте
ще се включа в темата с въпрос. От известно време левите колони в колата припукваха но вчера спряха окончателно. Какъв може да е проблема?
Моля помагайте

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Gh0s7 написа:Здравейте колеги. Колата ми е с 4:3 нави, мк3 и чейнджър. До тук добре, но по някакъв произволен принцип решава кога ще имам звук на диск, радио, касетка и телевизията...Звуците от навигацията и телефона работят винаги, но каквото и да натискам музиката ми не тръгва. Случвало се е след като разцъкам гласовите команди да тръгне, но това много рядко, или пък най-странното което ми се е случвало беше, като дадох газ, светна dsc-то и музиката се пусна...
Същото се е случвало, но в обратен ред. Имах музика, светна дсц-то и спря. Това се е случвало само тези 2 пъти и е възможно и да е случайност, тъй като съм пробвал умишлено да въздействам на звука чрез дсц-то, но не става...
И така, като цяло е на късмет, дали ще вляза в колата, ще дам контакт и ще ми тръгне музиката, или не...
Някой, ако се е срещал с подобен проблем, ще се радвам да сподели
-сигналът от телефона отива директно на крайните стъпала на радиото, и след като него го има, значи усилвателят в радиото е ок..имаш проблем в окабеляването според мен, т.е. връзка към маса някъде, или блокирал бутон на монитора
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
Още не съм го открил проблема, но мога да добавя още информация за него. Прави ми впечатление, че когато колата е седяла 10тина часа без да се кара, абсолютно винаги нямам музика, като запаля след това. Съответно издържам около 5-10-20минути така и спирам за да разръчкам всички възможни букси отзад на телефонната кутия и на радио модула и в повечето случай се оправя. След като се оправи, колкото и пъти да гася и паля колата и дори и да я оставям за по 30-40-60минути някъде, винаги си свири след като запаля след това.
По принцип ми е слаб акумулатора, но честно казано не вярвам това да има някаква връзка с проблема.. не би трябвало, тъй като винаги си има ток да запали, дори и 2 дни да не я карам колата.

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
-лошият акумулатор е ужасен компромис колега, модулите искат точен стартов ток, та да работят коректно...пробвай следното. Гаси си радиото преди да изгасиш колата. След като не си карал цял ден примерно - отключваш, палиш, и веднага гасиш плафона,телефона и климатроника в купето ..После пускаш радиото (трябва да помни че е било изгасено),, и ако има звук, акумулаторът да заминава право на дъното в някои минерален извор))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
tngeorgiev написа:-лошият акумулатор е ужасен компромис колега....

Ще го пробвам и това и пак ще пиша.

Но има и един колега, който ми писа на ЛС, че и той има абсолютно същия проблем, така че не ми се вярва да е от акумулатора, но все пак ще пробвам и дано да е от него...
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
Купих си модул от Ilko Ivanov и вече всичко е ток и жица!

От модула е бил проблема, за всички които ме питаха на ЛС, дали съм намерил решение на проблема им/ни

От модула е бил проблема, за всички които ме питаха на ЛС, дали съм намерил решение на проблема им/ни

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2