БМВ Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е65 730d
- Мечтае да кара: IL
- Детайли за колата: няма-няма
Re: БМВ Е39
вчесана е!на твое място бих извикал един тенекеджия и един дето чува двг–да си кажат мнението,покарай колата и ако ти хареса–на хорото.късмет! 

Колега,просто погледни цените и на другите коли от автокъщата.Виж как вървят по-принцип и на каква цена ги продава тази автокъща в сравнение с другите и ще си направиш изводи за този автомобил.
Айде Успех и дано да вземеш Правилния избор!!!
Айде Успех и дано да вземеш Правилния избор!!!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
не знам какво има да му се мисли... окачване, турбина, гнп, мотор-другото си го има, независимо дали се призназнава от твърдите фенове на стока... 2 от 4 ако са ок, си струва абсолютно, аз бих я взел и на 1

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Колата,ако се огледа и се окаже стока си заслужава парите определено,вида и е доста добър въпреки,че не е оригинално фейслифт,а направена,според мен си заслужава ходенето да се види на живо за какво става въпрос,но да нестане като тази история- http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5&t=245772
!

колега прецени си добре и я вземай,според мен е използвано за донор някое крадено,за италия си е нормално.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Той колегата го е казал ако тези неща са наред друго не ти трябва колата си е лъскарка и парата добра. Ако няма възможност за диагностика поне някаква бегла представа за въпросните елементи може да се добие след едно две пробни кръгчета по нанагорнище и по разбит път-нанагорнището не е задължително поне една права отсечка, разбития път едва ли ще е трудно да се намериВладо написа:... окачване, турбина, гнп, мотор-другото си го има:

Успех и късмет

Незнам защо всички казват, че са наляти бая пари по нея за фейс, който не струва повече от 300-400 евро от някоя италианска морга даже и това са много.... Към автора само едно ще ти кажа , говорил съм с много търговци които вкарват коли и ми казват, че тдс-ите ги вкарват на по 3-4к. Заради същите тези и колегите им не мога да си продам моята над 6 колкото и да съм налял в нея даже ми звънят и ми викат "луд ли си ква е тая цена .... "
latrel написа:Към автора само едно ще ти кажа , говорил съм с много търговци които вкарват коли и ми казват, че тдс-ите ги вкарват на по 3-4к
a понякога при повече закупени коли,получаваш бонус някоя

Както сподели колега по-нагоре,тоя фейс дето е напрен едни фарове,стопове и предна броня,не е чак толкова скъп особено ако е от някой гепеняк в италия

Но стига сме горовили,отивай и гледай колата=стига сме разтягали локуми

- bambuka
- Потребител
-
- Кара: Ченгетата да почервеняват!!!!
Значи моята е39-ка я докарах декември от германия.Там ми я избра калеко ми,който вече 25 години живее в германия и изпраща коли за българия.Моята е 97,няма,навигация, и естествено не е с фейс и беше 3500 евро там.Колата ми беше избирана повече 4 месеца.Сам си направи избора.
Only god can judge me!!!
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Стига вече с тея митове и легенди за горници от по 1500-2000лв на кола, която струва 5-6к, беше така, но преди 10г и около приема ни в европейския съюз. А някой смята ли разходите на автосалоните, наем (800лв-1500лв на месец), мин 2 пазачи по мин 200лв заплата и един работник мин 300-400лв, но едва ли някой продавач ще ти седи и търпи глупости по цел ден за тези пари, счетоводител мин. 250лв и то ако не си регистриран по ДДС? Или те продават по 20 коли на месец с по 1000лв горница, какво са за тях
. Гледайте малко по-реално на нещата, като е толкова лесно, отворете си по един салон и продавайте, пазара е отворен, места много
Много обичаме в БГ да гледаме чуждите паници.
Колкото до колата, отиди разгледай я колата, земи си някой с теб, ако не ти се обикаля по сервизите.Огледайте е по гредите отпред дали има следи от заварки, боя, ненужен силикон, дигни задния багажник, погледни под резервната гума дали всичко изглежда фабрично, дали няма излишна шумоизолация по дъното
. Чуйте мотора на топло, студено, как пали, надува ли не надува ли, течове я от вода, я от нафта от нафтовата помпа, прай пазарлък и е грабвай...
Фейслифта не те вълува колко може да му е струвал на продавача, гледай на теб колко би ти излезнал, фарове мин 400лв, брони 400лв, стопове ако са оригинални и те към 300лв, волан 300лв и т.н и т.н. Макар, че този волан, ако е от тази кола лошо, копчета на управлението не се износват лесно
, но да не те претеснява, те ТДС-ите карат по 500-600 000 без сериозни проблеми. 

Колкото до колата, отиди разгледай я колата, земи си някой с теб, ако не ти се обикаля по сервизите.Огледайте е по гредите отпред дали има следи от заварки, боя, ненужен силикон, дигни задния багажник, погледни под резервната гума дали всичко изглежда фабрично, дали няма излишна шумоизолация по дъното

Фейслифта не те вълува колко може да му е струвал на продавача, гледай на теб колко би ти излезнал, фарове мин 400лв, брони 400лв, стопове ако са оригинални и те към 300лв, волан 300лв и т.н и т.н. Макар, че този волан, ако е от тази кола лошо, копчета на управлението не се износват лесно

- batebo_99
- Потребител
-
- Кара: E39 525DA '03
- Мечтае да кара: Mempo
mpp82 написа:Прежали 100лв.качете я на платформа закарайте я да я погледнат (М-кар е съвсем близо до тази автокъща) или в друг сервиз.За да ти е мирна главата,Иначе другото е хвърляне на боб.
П.П Има хора от форума които и на място могат да ти я закачат.
И аз така мисля, подробна проверка на място или за предпочитане в сервиз.
Ти ако до сега не си добил представа колко вървят подобни коли и в какво състояние, значи не искаш такава кола.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
И на мен не ми се спори с хора чували от тук от там (от на брадчеда един приятел
), вярващи в митове и легенди
Направете си по едно салонче продавайте на воля, станете милионери
Колкото до колите, който се продават по салоните, да леш са 90% особено в по-ниския сектор, но това търси пазара, затова такива се вкарват...

Направете си по едно салонче продавайте на воля, станете милионери

Колкото до колите, който се продават по салоните, да леш са 90% особено в по-ниския сектор, но това търси пазара, затова такива се вкарват...

- viper_dg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46-330i
една диагностика на двигател и ходова част и ако всичко е ок направо е перфектна за тези пари,а реалните км.ги поми на 10 места така че ако е закараш на майстор който си разбира от работа ще ти ги каже и тях,късмет.
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/
\_o___\\______//___o_/
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3