Оферта: Някой оглеждал ли е тази E39-тка?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Оферта: Някой оглеждал ли е тази E39-тка?
Мойта си я взех от Горубляне и съм много доволен. Внесена беше от Италия. Естествено беше върнат километража на 90 000, но в последствие разбрах, че е на 185 000км.Вече я карам една година и навъртях 40 000км. До сега никакви проблеми не съм имал. Така че гледаш избираш и то пак всичко е до късмет. Тогава търсих около 3 месеца до като я намеря.
ПС: Също така тогава можеше да взема като мойта и за 10 000лв. но се изръсих 14 900лв. Не гледай евтините макар че и да е скъпа пак няма гаранция. Сивата от Горубляне ми повече допада. Оная от Враца май е пипана тук там
ПС: Също така тогава можеше да взема като мойта и за 10 000лв. но се изръсих 14 900лв. Не гледай евтините макар че и да е скъпа пак няма гаранция. Сивата от Горубляне ми повече допада. Оная от Враца май е пипана тук там

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
iceblast написа:Какво ще рече грубо пипане на таблото?
Точката между пробега и дневния километраж се появява при некъдърно връщане на километри или при смяна на лайт модула, с такъв от друга кола

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
maikooo написа:iceblast написа:......................
........................ или при смяна на лайт модула, с такъв от друга кола
.... в достатъчно некадърен сервиз - смятай другото как е поддържано. Стрелката на горивото също е доста под нулата.
- borcite-sf
- Потребител
-
iceblast написа:Колеги, загледал съм се по една бяла печка, 530Д с М-Пакет, но е от Видин, обаче от доста време я засичам по обявите, та ми е любопитно дали някой не е ходил да я гледа вече и ако да дали нещо не и е в ред?
Ето ТУК можете да видите колата!
Благодаря на отзовалите се!
Значи първо да кажа на колегата за тази от горубляне, такъв цвят Е39 , също с такъв цвят кожен салон, не бих си взел никога.. лично мнение.
Сега за бялата, неща които на мен ми направиха впечатление.
1.Пробег 123511 км - ясна работа

2.Кожения салон - наскоро претапициран - никога не бих си взел кола с претапициран салон.. това само на мен ли ми направи впечатление че салона е претапициран, или всички които пишат в тази тема не са виждали кожено рекаро

3.Тази кола няма сензор за дъжд (които дори всеки 525 тдс го има)
4.Нито миене на фаровете на предната броня, а както знаем всяка с ксенонови фарове го има миенето..
5.Ринговете на таблото са от тея ментетата, дето блестат като циганска мечта.. грозна работа, и НЕоригинална
6.На снимката която е снимана задната седалка, добре се вижда как са изкубани задните поставки за чаши. или каквото е имало там
7.Кои човек си взима кола уж нов внос и я продава след 6 месеца
8.Да обобщя на колегата, че тази кола не е с оригинален М пакет, а има само 2 брони, какво и претапициран кожен салон ;-) Но затова е и на тази цена... 530д с М пакет, е далече далеч доста по скъпа
9.Нещо ми се струва че тази кола ще излезне дори със стария мотор от 184 кс.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Ей го де е Инголщат
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 и ще спиш после спокойно

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
adovet написа:Мойта си я взех от Горубляне и съм много доволен. Внесена беше от Италия. Естествено беше върнат километража на 90 000, но в последствие разбрах, че е на 185 000км.Вече я карам една година и навъртях 40 000км.
След като ти правиш по 40 000км на година, мислиш ли, че италианецът е правил по-малко?

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Разберете се на лични с колегата @racing_team_vidin да отиде да я огледа (смятам, че няма да му е проблем да го направи за колега) и да ти каже за състоянието или да ти направи по-подробни снимки на колата
Темата започва сериозно да се отклонява от правия курс, така че...

Темата започва сериозно да се отклонява от правия курс, така че...

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2