Не иска да загасне, явно и е кеф да движи :))

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Не иска да загасне, явно и е кеф да движи :))

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Май 2011, 19:28

buller написа:Проблемът там беше не в ключа, а в помпата, която има клапан, който прекъсва подаването на гориво. Е, той невинаги сработваше.

:yes: Електромагнитен клапан е, който спира притока на гориво и мотора изгасва. Това при всички помпи би трябвало да го има, независимо дали мотора е комънрейл, или някакъв друг. Просто това е начина да се загаси двигателя (освен спомагателните дейности, споменати до сега :mhihi: ). Само дето не намирам връзка между помпата и климатика. Интересна работа :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nane » 25 Май 2011, 21:58

и аз мисля че е клапан но ти предполагаш ли или си запознат ако знаеш каде се намира сподели да го сменя да видя дали ще се оправи или някои ако го е сменял да каже дали се е оправила и каде се намира поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 26 Май 2011, 23:07

ogata написа:Абе не знам дали скоростите ще помогнат - аз съм пробвал само със спиране на въздуха и работи. Пък и не му е тука темата това да го обсъждаме ... по-важното е че 5така няма тея симптоми, което си е един вид успокоение :mhihi:

Ако правилно съм те разбрал... мислиш че при 5–та серия ги няма тези http://www.youtube.com/watch?v=dHOpUPR5 ... re=related симптоми ли? Както казах....ако правилно съм те разбрал, мисля че си в грешка!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 29 Май 2011, 21:00

nane написа:колега не се притесняваи и аз съм с същия проблем команреил съм автоматик и някои път гасне някои път не иска гасне след 2 секунди след като съм завартял ключа според мен е някои клапан които се ебава ама не съм много запознат с този двигатела та нека които им разбира от системите да сподели или другия варянт които се сещам да заминява на пазара :mhihi:

А иначе викаш да не се притеснява а?! :kuku:
Колега направи една диагностика,може да го записва като грешка!
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Предишна

Назад към E39