Дарукар-Най добрите Специалисти ама друг път :(
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Дарукар-Най добрите Специалисти ама друг път :(
Веднъж стъпих в Дару Кар .... за една диагностика 80 лева. Излезе развален дебитомер, при тях цената му е 1200 лв. Купих нов дебитомер от колега във форума срещу 500лв. Колата пак беше спъната ... в последствие се оказа скъсана жица от снопа към дебитомера ... правете сметка какви разбирачи са. Който има нервите и парите нека ходи. Аз втори път там няма да стъпя.
Аз имах същия проблем колата спъната. Отивам в Дару за диагностика - готово имаш проблем със смукателен колектор ОК, след смяната на цена от 880 лева без труда същата работа. Диагностика втори път пак 80 лева, а съвсем случаино докато колата е на ТЕСТ показва дебитомер, 660 лева без труда. Равносметка - 2 пъти диагностика за едно и също нещо, безпричинно смяна на колектора общо 1700 лева без труда ме набутаха тия т....и. Повече никога в Дару Кар, ако ще и за без пари да ми я ремонтират.

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Подготовка на колата преди ремонт
и в какво се състой тая подготовка колеги,че ми стана интересно,нека пише някой който е ходил??? 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bili1 написа:Подготовка на колата преди ремонти в какво се състой тая подготовка колеги,че ми стана интересно,нека пише някой който е ходил???
миене/чистене
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колеги, ако си мислите че само в БГ е така....Не знам но дилърските сервизи тук са добри, докато колата ти е в гаранция още и не плащаш нищо. След това мисля картинката е същата. Аз имах едно придърпване, което те така и не оправиха, даже след едно посещение в сервиза ауспуха ми тракаше после. Говоря за истински сервиз на БМВ дето даже и чашките за кафето са с емблема на БМВ
За цените там пък нямам думи....
Мой приятел си купи Х6, чисто ново, и след 5 месеца като почнаха проблемите, просто никой не и разбираше в цял Манхатън, идва специалист от Вашингтон, заради проблем в ел инсталацията, оказа се софтуерен проблем...
Подготовката и тук я има, изразява се в миене и чистене, лепене на найлон на предните калници, и вътре картон на краката.
Веднъж си земах колата, трябвало да я изкарат навън за проба, бяха даже и доляли бензин догоре
и на огледалото имах закачена бележка БМВ със предупреждение, че накладките са нови да не се натиска здраво първите 200 мили, и пак една бележка да пробвам новите продукти car care на БМВ...

Мой приятел си купи Х6, чисто ново, и след 5 месеца като почнаха проблемите, просто никой не и разбираше в цял Манхатън, идва специалист от Вашингтон, заради проблем в ел инсталацията, оказа се софтуерен проблем...
Подготовката и тук я има, изразява се в миене и чистене, лепене на найлон на предните калници, и вътре картон на краката.
Веднъж си земах колата, трябвало да я изкарат навън за проба, бяха даже и доляли бензин догоре

bili1 написа:Подготовка на колата преди ремонти в какво се състой тая подготовка колеги,че ми стана интересно,нека пише някой който е ходил???
По принцип имам наблюдения от други оф.сервизи и там се изразява в това приемчикът излиза с теб до колата,поставя предпазен калъф на седалката...обвива волана със стреч,както скоростен лост и ръчна спирачка,картон за краката....и я вкарва за ремонт......след това е винаги измита и изчистена..........КАТО НИКОГА НЕ СЕ Е ФАКТУРИРАЛА ТАКВА ГЛУПОСТ

Това нещо го има в Камор Ауто и поне аз не съм го плащал никога.....там дори ми закачат и както каза колегата ,картонче на огледало,че накладките са нови,колко градуса ми е антифриза,колко мм са ми гумите.....и така.......вярно оставяш куп пари,но ги даваш с кеф относно обслужването им

bili1 написа:2 5 0 ЛВ...........![]()
![]()
!!!!!!!
Не,че са подигравам колега ма как може такова нещо бе тия луди ли са добре ли са кви са...![]()
Еба..и и Дару карати за тия пари (в нашия район) ще обиколиш 10-15 майстора (електротехници) от който 100% един от тях ще ти оправи проблема какви за бога са тия цени...
,ако ще и нострадамус да неможе да ми разбере проблема пак няма да ида в Дару кар!!!
Здравейте, Бах малко по морето затова не съм отговарял. Еми пич кажи ми некой сносен майстор ама не да се учи на колата ми и телефонче и да отида при него. Еми луди са брато ама кажи ми какво да правя

LUCIFER'S написа:отиваш на еладжия или при алармаджии и почвате да мерите играчка е ама няма друг вариант.... а можеш и сам ако си в час със мултицета
Е колко пъти да го меря пич утечката си е 1,5А. В дарукар ми казаха че колата не може да заспи

meha написа:Какъв ти е проблема точно?
За проблемите господине съм писал не веднъж прочети просто моите теми и ще видиш май се набутах яко с тази кола ама както и да е просто с късмета съм си

meha написа:След като не са оти открили проблема,за какво си платил въобще![]()
![]()
![]()
Ама така е с тия цени....много скоро ще пуснат промоция и за Е30 и за Е36както преди време за Е46 и Е39,те просто си умират ор глад,кой нормален ще отиде при тях
![]()
С влизането и си 50лв вече назад...за чао 20лв,резервни части ако направиш грешката да отидеш,няма такива специалисти,само мрънкат,това се казва така,не така както казвате,все едно човека който купуса частта му е работа да знае
смешници
Но има и кадърни хора които работят там(механици),просто не си попаднал на точния човек
Незнам ко да правя вече заради таз каляска останах без пари само набутвация-и май мисля да я продавам и да купувам някаква друга

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
От личен опит ти казвам вземи си НИСАН МИКРА дизел
4.2 на сто нафта

sadex5 написа:От личен опит ти казвам вземи си НИСАН МИКРА дизел4.2 на сто нафта
Ще я покарам още малко тази кочинка и ще я сменя с друга

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
JEITY написа:LUCIFER'S написа:отиваш на еладжия или при алармаджии и почвате да мерите играчка е ама няма друг вариант.... а можеш и сам ако си в час със мултицета
Е колко пъти да го меря пич утечката си е 1,5А. В дарукар ми казаха че колата не може да заспи. Абе ко да ти кажа
( Нямам думи
ще мериш по бушоните/предпазителите така ще разбереш от къде е точно..., ако трябва и 20 пъти.., иначе няма оправия
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
За да допълня поста на LUCIFER'S , ето ти един линк, там подробно е обяснено кво точно трябва да направиш за да провериш дали имаш отечка
http://www.meeknet.co.uk/E38/E38_Battery_Drain.htm
Ето и един друг документ , не знам дали ще ти трябва , но не е зле и на него да му метнеш едно око.
http://www.meeknet.co.uk/E38/E38_Closed ... t_Test.pdf
http://www.meeknet.co.uk/E38/E38_Battery_Drain.htm
Ето и един друг документ , не знам дали ще ти трябва , но не е зле и на него да му метнеш едно око.
http://www.meeknet.co.uk/E38/E38_Closed ... t_Test.pdf
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2