Е39 520и съвет за Газов инжекцион
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- fox1981
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Re: Е39 520и съвет за Газов инжекцион
Аз съм с Бардолини.Настройката е преди всичко важна,защото ми монтитаха инжекциона и първата година не бях доволен,висок разход и не вървеше много добре.Тази пролет бях в БСМ и там едно момче ми я регулира по пътя за летището.Сега вече всичко е точнно,разхода е като на бензин а също и вървенето. 

А за Ланди Ренцо какво мислите, освен че ми искат 300 лв нагоре от Фобоса,но пък дават 2г. гаранция което би трябвало да е показател за надеждност.
Моля коментар за Ланди
Моля коментар за Ланди
Колега,на мойта кола си монтирах "Фобос",защото майстора който ми я монтира ,кара същтото БМВ и също с "Фобос",наистина няма значение марката,а кой я монтира и дали може да насрои самата уредба!
Колега, Фобос,Фобос = 1 г.гаранция.Ако са толкова надеждни защо тогава не дават 2...Сервизите ги монтират защото ползват големи отстъпки и така им се увеличава печалбата., а и разбрах че са направени така че при високите обороти минават автоматично на бензин - познай защо, но малко хора го знаят.
Благодаря все пак вече направих избор! другата седмица слагам!
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
MARTEV написа:Колега, Фобос,Фобос = 1 г.гаранция.Ако са толкова надеждни защо тогава не дават 2...Сервизите ги монтират защото ползват големи отстъпки и така им се увеличава печалбата., а и разбрах че са направени така че при високите обороти минават автоматично на бензин - познай защо, но малко хора го знаят.
нормално е при високи обороти да се направи да минава на бензин !
Това се прави с цел да се повиши динамиката на мотора при изпреварване да речем, защото газта по принцип гори по-бавно от бензин и на високи обороти не успява да даде същата мощност на мотора като на бензин. Това дали да минава или не се прави точно с една отметка може да ти се направи и да не минава не е проблем, но аз лично предпочитам да минава, по този начин си ползваш и прекъсвача на бензин а респективно и пазиш мотора. Моята 320ка съм си я направил да минава след 5500об на бензин, защото там ми умалява, и по този начин го компенсирам, става перфекто, разхода на бензин изобщо не се качва, все пак става въпрос за работа 5сек на бензин, а и не е лошо да се прдухват бензиновите дюзи по този начин от време на време

- veris
- Потребител
-
- Кара: E60 , 530i
- Мечтае да кара: F10
Аз съм с Фобос вече 13000км и нямам никъкви проблеми.Колата върви добре(като за автомобил с АГУ), извънградско ми дава около 10.5-11, а градско около 14.5.За високите скорости с 230км/ч си върви на газ и всичко е ок.Незнам кой ти е казал, че минава на бензин, моята си върви на газ.Всеки има право да избира и прецени какво е най-доброто и оптиманлно решение за неговия автомобил, аз избрах Фобос, тъй като мой близък приятел с 528-ца слага там и видях как му е поставена и как върви, цената е добра и се реших и аз да отида.Така че още един + за Фобос от мен.
Be yourself, no matter what they say....
колеги понеже минах скоро на 39 ка ми предстои монтиране на газ ,спрял съм се на фобос,но цената нещо не ми харесва .как вървят цените да сравня ,или да търся нещо по марково.
Колеги благодаряза мненията до тук.Искам да споделя че преди 5 месеца сложих Ланди Ренцо 2г гаранция, излезе ми 1500 лв. Изключително съм доволен! разхода е с до 10% повече , а мощноста няма съществена разлика. 2 г. гаранция си говорят достатъчно, докато Фобоса...цена за сметка на качество;при всяко едно нещо е така.
колеги аз сложих преди 4 месеца фобос и съм много доволен ,незнам какво да кажа за вашите мнения ...
има ли някой проблеми с ги на фобос.

- fore
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i '98 автомат
- Мечтае да кара: новата петица
Аз съм с ГИ на Фобос. БМВ 1998 520и двоен ванос, автомат. Нямам оплаквания откъм работа на самия инжекцион, но разхода ми е 9-10 л/100км извънградско и 17-20л/100км в София без да я натискам. Не знам дали този разход идва от автоматика, но нещо не съм доволен от крайния резултат, като пак казвам, че нямям никакви оплаквания откъм вървеж, динамика, преминаване на газ итн.... Само разхода ме ебава.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
MARTEV написа:Поразпитах на доста места,и ме посъветваха за БРЦ или Ловато.За българските-Фобос ми казаха,че били с търски дюзи и неработели така добре...Тук в Русе няма да слагам тъй като майсторите са големи ИЗМЕКЯРИ и никои неказа добра дума за тях.
Посъветвахаме за Търново имало добър майстор-Някой може ли да ми даде някакви кординати?
Ето ти телефона на сервиза във Велико Търново колега:gsm 0885602233;дом 062602233
Много са точни и си разбират от работата,сервиза се казва ОЛИМПИК

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
milenskia525 написа:MARTEV написа:Поразпитах на доста места,и ме посъветваха за БРЦ или Ловато.За българските-Фобос ми казаха,че били с търски дюзи и неработели така добре...Тук в Русе няма да слагам тъй като майсторите са големи ИЗМЕКЯРИ и никои неказа добра дума за тях.
Посъветвахаме за Търново имало добър майстор-Някой може ли да ми даде някакви кординати?
Ето ти телефона на сервиза във Велико Търново колега:gsm 0885602233;дом 062602233
Много са точни и си разбират от работата,сервиза се казва ОЛИМПИК

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Колко излиза поставянето на газов инжекцион към днешна дата?"Фобос" или друга?Може и на Л.С. ако трябва.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Todorov.M
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i '99
- Мечтае да кара: по хубав път
Моят съвет е Ланди Ренцо.Доста попрочетах за тези ГИ и преди два дни ми го монтираха.Монтажа го направиха в Шумен, Юри се казва майстора,много прецизен и точен.Колата наистина върви като на бензин/аз лично имах малко резерви за това/ ,преминаването на газ не се усеща изобщо.При мен преминаването става на около 1500 оборота,а не е както аз си мислех че ще е-при определени градуси.С две думи съм доволен.
Ако някой се интересува от координати:
Юри Балабанов - 0888 *******
Ако някой се интересува от координати:
Юри Балабанов - 0888 *******

- Todorov.M
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i '99
- Мечтае да кара: по хубав път
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4