виско
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dragohr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 39 tds sedan
Re: виско
Ами колега то за това си е форума на БМВ, за да се съберат мнения по въпросите които нас собствениците на БМВ-та ни касаят, а повечето от нас нямат свободното време да ровят часове всеки ден из интернет за да научим това онова. Предполагам че доста от нас разчитат на хора като теб да кажат своето мнение от това което са чели из нета, а не само да критикуват защо след като ти си го прочел и ние не сме го прочели. Лично аз нямам повече време от това да разглеждам нашия форум. 

- vgeirgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520
- Мечтае да кара: X5 3.0d
Колеги, имам 525d, загрява за около 15 мин., лятото, което ми се струва бавно. Смених термостата с нов, оригиналка, но нямаше ефект. Колата си загрява за това време. А кажете сега мнения, какви са другите евентуални причини за бавно загряване?!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
vgeirgiev написа:Колеги, имам 525d, загрява за около 15 мин., лятото, което ми се струва бавно. Смених термостата с нов, оригиналка, но нямаше ефект. Колата си загрява за това време. А кажете сега мнения, какви са другите евентуални причини за бавно загряване?!
И двата ли ги смени?

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:vgeirgiev написа:Колеги, имам 525d, загрява за около 15 мин., лятото, което ми се струва бавно. Смених термостата с нов, оригиналка, но нямаше ефект. Колата си загрява за това време. А кажете сега мнения, какви са другите евентуални причини за бавно загряване?!
И двата ли ги смени?

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
vgeirgiev написа:Радиатора го мих като смених термостата, но колегата казва и двата термостата, кой е втория?
Не си сменил,Термостат AGR-предполагам..http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35 :номер 14 на схемата.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2