ИЗГУБИ МОЩНОСТ И ЗАГРЯ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
Re: ИЗГУБИ МОЩНОСТ И ЗАГРЯ
колега аз съм 325тд и на мен ми се случи по един баир така загря много падна мошноста аз я оставих на място пуснах парното на топло започнах да я форсирам охлади се и нямаше проблем,преди това бях сменил в.помпа,термостат,виско,оказа се радиатора,смених го и него и сега в жегите колко да я пържа повече от средата не загрява
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
spacepl написа:Подпри предните гуми на един бордюр и се опитай да тръгнеш на 3-та, така ще разбереш дали проблема е в съединителя.
Колега и какво ще разбере точно по тая схема?
Аз до колкото знам се тества като включиш на 5та и се опиташ да тръгнеш ако не загасне веднага колата значи е тръгнал да боксува но тия процедури според мен са пълна глупост,съединител се разбира в движение дали ще кара или не.. Примерно мойта Е34ка (520i) навремето като сменях съединител си беше тръгнал но с тия тестове който казваш ти няма как да го хванеш,просто колата нямаше никакви проблеми но след като минеше близо 6000-оборота имаше едно форсиране и невървене,смених го и колата тръгна много повече!
Иначе колегата не казва нищо... Дали колата му е дигнала темп. след като я е охладил дали има течове или някакви други симптоми.. На диагностика щял да ходи.. Здраве!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- dragohr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 39 tds sedan
Колега аз имам 525тдс и го преживях наскоро абсолютно същия филм. От термостата е гаранция, пък и ако не ти работи виското филмът може да стане доста гаден. Ти писа че си го сменил но с какъв? Предполагам че и колегите ще се съгласят че на тдс-а с някои консумативи компромиси небива да се правят. 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
batbambo написа:Да не ви мъча ще ви кажа че излезе наи простото нещо.Антифриз.
Нямала е антифриз или к'во?

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
Да почти беше останала без антифриз близо година и половина не съм слагал,и това изобщо не ми мина през ума ,все си мислех за каде по сложни причини.Обаче пак загравя пое шест литра антифриз нормализира си вървежа има вече и мощност но стрелката след около 15,20 мин.работа пак заминава към червеното не седи по средата.Да не съм прецакал нещо термостата????????
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Къде са изчезнали 6 литра бе
Ще трябва да погледнеш и доста други неща по охладителната система, освен термостата... После може да преминеш и към главата.

Мики маус , Бе ши викаш на баба ти.И мерси че ми каза къде да погледна.Я вно много разбираш не си като другите,само тебе ши питам вече. 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
batbambo написа:Мики маус , Бе ши викаш на баба ти.И мерси че ми каза къде да погледна.Я вно много разбираш не си като другите,само тебе ши питам вече.
Не стига че нямаш грам познания дори да погледнеш водата/антифриза на колата си пък и се заяждаш!

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
batbambo написа:Мики маус , Бе ши викаш на баба ти.И мерси че ми каза къде да погледна.Я вно много разбираш не си като другите,само тебе ши питам вече.
"Колега" я вземи я продай тая кола и си купи някоя която върви без антифриз !!! Как може такова нехайство да караш толкова време без да си погледнеш антифриза??? Адски ме е яд когато хубави автомобили попадат в такива ръце

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
batbambo,чувствай се ПРЕДУПРЕДЕН !!!
При следващото си подобно изказване ще отидеш за известно време на "море" !
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2