Голям разход и моментния разходомер не работи

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Re: Голям разход и моментния разходомер не работи

Мнение от nightdriver » 05 Сеп 2010, 17:30

vladi111 написа:Колега колко пари е този датчик,че и аз съм със същите симптоми от 3 дни и бях тръгнал да сменям таблото понеже много неща не работят,а като чета е същото както при теб. :clap: :bchug:

...около 130лв siemens , ама не е там работата - трябва да си сигурен , че е датчика , защото в повечето случаи е от модула на ABS ! личен опит: при топло време лампите АСЦ/АБС светят , а при студено всичко работи = преебани спойки в модула и не съм се набутвал за датчици , а направо смяна на модула при Илко , за което съм му благодарен !
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Голям разход и моментния разходомер не работи

Мнение от alkazalcer » 06 Сеп 2010, 12:17

Колега датчика ми излезе 26паунда с доставката: http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E39-5-Touring-SERIES-REAR-ABS-SENSOR-OE-34526756377-/160471235557?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item255cd4bbe5
Изпаратиха ми го по въсдушна поща и пристигна за около седмица.Доста по-ефтино е от тези които са в БГ.За качеството не мога да говоря но за сега работи перфектно.А и човека ме увери че са ОЕМ качество,така че грубо за 50лв мисля си струва да се пробва.Успех. :driving:

Предишна

Назад към E39