лампата за маслото мига или свети при топъл двигател-помощ!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Re: лампата за маслото мига или свети при топъл двигател-помощ!
600NAPSTERS написа:ако няма налягане на коляновия вал и лагерите, то представете си какво е при разпределителните валовесушааааааа
помеждудругото на колко оборота работи мотора на празен ход, по оборотомер приблизително???

Нищо лично ,Просто бизнес !
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
i4koo написа:600NAPSTERS написа:ако няма налягане на коляновия вал и лагерите, то представете си какво е при разпределителните валовесушааааааа
помеждудругото на колко оборота работи мотора на празен ход, по оборотомер приблизително???
i4koo аз знам брат на колко оборота трябва да работи маторя, въпроса ми беше ако на празен ход мотора работи пради някъква причина на по-ниски обороти от фабричните е възможно маслената помпа да не може да вдигне налягане при тези обороти, което е малко вероятно, но е вариант

- piki_berk
- Потребител
-
- Кара: bmw e46 318ci
- Мечтае да кара: 645ci
колеги проблема е решен!след смяната на лагери лампата не мига или свети вече,но ми казаха да я карам с минерално масло щото колата е на 320 хиляди и отдавна не е за полу или пълна синтетика!доколко е вярно не знам но ги послушах и му сипах 15в40 кастрол!благодаря на всички за помоща 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2