Колеги ще си купувам БМВ Е39 и ми трябва малко от съдействие
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Колеги ще си купувам БМВ Е39 и ми трябва малко от съдействие
Alexi написа:и не купувай кола от Италия .. само цената и е добра на такава кола ,нищо друго ...
Това са глупости колега. Един търговец, ако купува коли само от морги, няма никакво значение от къде е колата, винаги ще е дарак.
Моята е от Италия и мога да ти кажа, че това е най-читавата кола, която някога съм имал. Предната ми беше от Германия и постоянно беше в бокса, то не бяха рейки, всички носачи, дискове, накладки, маркучи за спирачки....
Италианците си поддържат колите и то много добре, даже по-добре от германците, защото съм бил там и знам. Потърси из някой италиански сайт за автомобили, където има частни обяви и сам ще се убедиш.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...колега , само автомобил от западна европа !!! ...или прясно вкарана такава !
Това значи , че колата е карана с качествено гориво /за дизела важно/ и карана по гладки пътища /за окачването важно/ останалото е късмет
Това значи , че колата е карана с качествено гориво /за дизела важно/ и карана по гладки пътища /за окачването важно/ останалото е късмет

- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
В Италия има всякакви хора,както на всякъде....бастуни са повечето, но има и такива, който си гледат колите както и чуждите жени.
Та по въпроса, моето скромно мнение:
Ако не си карал такава кола препоръчвам ти да намериш приятел с такава, т.е. с Е39 за да ти даде поне някакво мнение,ако не по-професионално,по-добрият вариант. Казвам го защото вече две и нещо години с Е39 съм понаучил нещо и имам мнение, някакво (не съм от профи лигата), но някакво и това ще ти помогне,поне до известна степен.
Вярно има много писано...но и аз чета за Е60,но ще взема приятел за съвет, колкото и субективен да бъде като тръгна да купувам.
А, ако имаше възможност да си наемеш, нещо като рент-а-кар за седмица поне...би било супер.
Успех!
Та по въпроса, моето скромно мнение:
Ако не си карал такава кола препоръчвам ти да намериш приятел с такава, т.е. с Е39 за да ти даде поне някакво мнение,ако не по-професионално,по-добрият вариант. Казвам го защото вече две и нещо години с Е39 съм понаучил нещо и имам мнение, някакво (не съм от профи лигата), но някакво и това ще ти помогне,поне до известна степен.
Вярно има много писано...но и аз чета за Е60,но ще взема приятел за съвет, колкото и субективен да бъде като тръгна да купувам.
А, ако имаше възможност да си наемеш, нещо като рент-а-кар за седмица поне...би било супер.
Успех!
- longboy
- Потребител
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: Е30 М3
cls6666 написа::lol: временни номера ,то от такива търговци без малко да остана без книжка,после с тая фактура дето ми я дадоха (на мое име) в кат пак ядове-даже не искам да си спомням това приключение
Колега, и аз мойто Е39 като го взех преди седмица, се вкарах в същото приключение. Спряха ме на 100 м от автокъщата и кихнах на ръка на оня алчен милиционер 200лв. да не ми вземе книжката. С фактурата също имах проблеми в КАТ. Явно имат договорка с катаджиите и делят пари след това.
А сега по темата: Като купуваш прясно внесена кола е по-добре, защото не са я карали тука и може и те да не знаят за всичките и кусури. Така, че качи се, запали я студена, остави я да поработи, покарай 5, 10, 15 километра, може и на кръгчета около автокъщата, угаси я, запали я топла, ослушвай се, оглеждай се за всякакви непривични шумове, и това е. Взимаш си котка в чувал, ама поне ще си отворил чувала да я видиш куца ли е, сляпа ли е. Успех ти пожелавам най-искрено.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2