530i трудно пали студена...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: 530i трудно пали студена...
Sherman написа:При мен почти сигурно е, че е от ГАЗОВОТОВчера вечерта направих тест да карам на бензин и да спра ръчно газта от бутилката. Демек със сигурност да не постъпва газ към мотора. И резултата от теста е, че сутринта мотора запали от раз
Моето продположение е, че газта от бутилката си намира път към мотора. Аз съм само с един клапан, който спира газта при сондата на бутилката. Първоначално бях с втори клапан при изпарителя обаче го махнахме...абе дълга и широка....та идеята ми е, че газта си попръцква през уж затворения клапан, минава през изпарителя...после през някой не перфектно затварящ клапан и ми пълни смукателния колектор за няколко часа с газ. И мотора да се дави....хем си пръска бензин през инжекторите, хем и яко прупан бутанче
Тия дни като имам време ще посетя газаджиите
А утре мисля да сложа едно капутче на маркуча, който излиза от изпарителя...да видя дали няма да се надуе за няколко часа
внимаваи само да не се спука капутчето докато си с цигарата в устата

Re: 530i трудно пали студена...
Капутчето беше празно...газта не беше "свършила работта"
И пак съм в шах...обаче след като сложих маркуча обратно към инжекторите колата си запали от раз...нещо свързано с газта е обаче не си го представям 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2