Сваляне на Скоростен Лост Автоматик
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Сваляне на Скоростен Лост Автоматик
Здравейте,
Ще съм ви много благодарна, ако можете да ме посъвтвате относно автоматичниа ми скоростен лост....
Той е черен кожен, а бих желала да го сменя с хромиран или алуминиев, тъй като лайсните ми са алуминиеви и тотално не изглежда добре
....
трябва ми само топка, а от Камор Ауто ми искат 150лв за нова....Ако някой знае откъде да си купя или друг съвет, моля да пише
Ще съм ви много благодарна, ако можете да ме посъвтвате относно автоматичниа ми скоростен лост....
Той е черен кожен, а бих желала да го сменя с хромиран или алуминиев, тъй като лайсните ми са алуминиеви и тотално не изглежда добре

трябва ми само топка, а от Камор Ауто ми искат 150лв за нова....Ако някой знае откъде да си купя или друг съвет, моля да пише

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Сигурна ли си,че пишеш в правилния раздел???
Провери раздел "Продава" има колеги които продават нови такива или си пусни обява в "Купува"
Провери раздел "Продава" има колеги които продават нови такива или си пусни обява в "Купува"
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
BMW 120d написа:Здравейте,
Той е черен кожен, а бих желала да го сменя с хромиран или алуминиев, тъй като лайсните ми са алуминиеви и тотално не изглежда добре....
Не ти трябва цяла топка, трябва ти само лайсната отгоре. Потърси си само такава лайсна и я смени.
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Тази мрежичка в краката на пасажерското място като оригинална екстра ли се предлага или е допълнително слагана? Трябва ли да се дупчат дупки за монтажа или са си предвидени?
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2