Покупка на кола от Германия/Австрия, въпроси.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Re: Покупка на кола от Германия/Австрия, въпроси.
Колега съветвам те само частни обяви.Определено в мобилето повечето са от търговци,но има и доста частни.Въпроса е да се ориентираш,какво точно търсиш и къде! Тогава започваш да набелязваш и прозвъняваш.Колега имай предвид,че и обяви,който са побликувани,като частни,но са от търговци,който са по хитри и се представят за частни лица,не е рядкост напоследък.За това още по телефона опитай да изкопчиш възможно най-много информация и питай няколко пъти дали въпросният продавач е частно лице,ако почне да овърта...и нещо много специфично,заслушай се как говори,ако ти самия знаеш немски или някой,който го владее,веднага се хваща диалекта.Дори възползвай се от колегата,който живее там,със сигурност ще ти е в голяма помощ,ако ходиш в неговия район де.Иначе огледай и тук http://www.autoscout24.de/ 

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
queens написа:То и на мен са ми в ума частните обяви но от мобиле.де масово обявите са от автооказиони.
Това е така защото акулите от автосалоните веднага щом излезе добра частна обява отиват и купуват колата и после я продават на по-висока цена при тях.
На автокъщите в Германия ще се натъкнеш на чеченци, араби, турци, украинци дето наще джамбази по-горубляне пасти да ядът. Внимавай и гледай внимателно. Добре е да отидете поне двама души и да гледате заедно. Както ти каза колегата истината е в частните обяви ,но те често са в някакви малки и отдалечени предградия и разходката до там е допълнителен разход.
Успех и дано се върнеш доволен.
Мерси много за инфото колеги. Проблем остава, че съм забравил и малкото немски дето знам 
Владея като чужд език единствено английски, а този който ще идва с мен- английски и френски

Владея като чужд език единствено английски, а този който ще идва с мен- английски и френски

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
с английски и френски в германия си за никъде ..... там хората са националисти и си говорят предимно техния език и те съветвам ако не си ходил до сега иди с някои който има опит и най важното хубава и евтина кола е химера ..... и там и тук хубавите коли си държат цените
Барай шишарката Минкеее ....
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2