525 tds помпа в резервоара
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Re: 525 tds помпа в резервоара
Здравейте колеги! Аз имах същия проблем с помпата на 15л. ми гаснеше колата след смяната на помпата вече не гасне, но за по бързо палене сложих клапанче м/у филтъра и ГНП-то и сега пали по-добре, но все пак си е стар дизел не може веднага да запали трябва да се изчака малко!
Сега мога да разчитам на всичкото гориво в резервоара, но е препорачително да има 15-20л. защото нафтата ухлажда помпата!!!!!!!!
Успех на всички!
Сега мога да разчитам на всичкото гориво в резервоара, но е препорачително да има 15-20л. защото нафтата ухлажда помпата!!!!!!!!
Успех на всички!
е да бяха го направили 85 литра и да показва 70 че има да си ги крие там 15 литра поне да не дразни...ебаси простотията, много е тъпа тая работа...пак са ми сменили помпата дано да се е оправила тая глупост 

само да споделя че при мен проблема излезе помпата, въпреки че я сменях преди известно време и резултата беше нулев...старата ми помпа работеше, но цитирам "пикае като малко момченце", явно дебита е много важен
взех сега помпа с доста голяма отстъпка някаква италианска meat & doria стискайте палци да се държи
ако някой има някакъв опит с тази неизвестна за мен марка нека сподели
мерси предварително 

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
колега аз като сменях помпа разпитах в форума казаха да не взимам такава ,а hoffer-125 лв.беше засега работи-почти година
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
аз съм с meat & doria и съм доволен , по-принцип ако си изчистил резервоара караш с над 20 литра постоянно и не сипваш някаква супер гадна нафта няма как да изгори тая помпа освен ако няма някой фабричен дефект
п.п. meat & doria понякога пакетират оригинални помпи ,но в бг търговците ги слагат в кутии бош,валбро и тн и цената се променя
п.п. meat & doria понякога пакетират оригинални помпи ,но в бг търговците ги слагат в кутии бош,валбро и тн и цената се променя

6>4
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA вече:)
Момчета,мерси за инфото! Кажете от каде се купуват тия 2 марки, коя верига ги дава по-тънко? Мерси
ами аз от Косер я взех...като имаше и някаква турска за 130 без отстъпка, а аз взех тази УЖ италианската(един господ знае каква е всъщност) без отстъпка е 195 лв.,а аз я взех за 130 и ще запаля свещ и ще се моля да издържи, че ми омръзна да се занимавам
и между другото кутията си беше meat & doria и си беше с целуфанче, което аз лично разкъсах със зъби 

- Ivaylo Tonkov
- Потребител
-
- Кара: Bmw 530d
- Мечтае да кара: Bmw X5, E60
Аз имам същия проблем Искам да попитам ВЪЗМОЖНО ЛИ Е колата да прекъсва леко ако е замърсена цедката? И ще съм много благодарен на някой от вас който ми сподели как си е демонтирал и монтирал помпата, защото мен ме е страх да дърпам по силно... :X 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2