Въпрос за корите (под колата)

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Re: Въпрос за корите (под колата)

Мнение от sadex5 » 23 Яну 2011, 15:52

Ivo_Borisov написа:Колеги корите под двигателя на 520D,525D и 530D еднакви ли са? Моята се счупи и ще трябва да търся, най вероятно втора употреба. Та да знам дали мога да търся от Д-тата. Мерси предварително!

Ивка, на реалоема като си намериш номера на твоята част, после влизаш на началната страница преди още да си задал за коя кола ще търсиш PART NR APPLICATION SEARCH и то ти дава всички модели в които се ползва дадената част....Например задно спирачно маркуче е еднакво за всички модели....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 23 Яну 2011, 16:04

Мерси Емо, сега го намерих в реалоем-а и е точно както го е дал колегата Retrofit.
Значи ще трябва да търся от тези коли. :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E-39TDS

Мнение от I.V.G. » 26 Яну 2011, 22:38

trapo написа:
monogamnia написа:Някой да има представа каква цена са за тдс ?

По роднинска линия аз си намерих кората под двигателя(номер 9 от схемата за тдс) чисто нова за 140 лв. Иначе той провери оригиналната, че струва 500. Тази май не е абсолютно същата като изработка, но това е кората, проверяваха я по номер на шаси и т.н. а и като гледам на схемата е същата.Надявам се, че съм бил от полза. Ако имате проблем с намирането на тази кора, мога да помогна(моля да не се счита като реклама, не ги продавам аз частите, просто знам аз през какво минах докато я намеря тази част) ето снимки:
1.JPG

2.JPG
И аз така си купих евтина кора от MARTY ltd. :nono: за 80 лв и карах точно една седмица лятото ,стана цялата на вълни и я изхвърлих,търговците казаха че това са те.Дано твоята да не е от тях.

Предишна

Назад към E39