.. един бъдещ член във Вашето голямо БМВ семейство ...

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 39 tds sedan

Re: .. един бъдещ член във Вашето голямо БМВ семейство ...

Мнение от dragohr » 18 Фев 2010, 0:24

здравей колега 8) , и аз карам от година 525тдс и мога да кажа че откъм двигател и ходова част са корави машини но при положение че не се свидиш и я потдържаш навреме и качествено. Незнам какво мислят колегите но според мен много плачат откъм екстрите, така че ако не ти е мания не се хвърляй на такава с фул екстри а прецени какво точно искаш автомобила ти да има. Като ходиш да гледаш върви задължитеелно :!: :idea: с някой който потдържа такава поне от 1,2 години. Относно цената аз малко се изцаках щото мойта я вземах малко преди да паднат последно цените и за мен е странно е39 за 5000лв, такава даже няма да и погледна снимката, според мен реалната цена е от 7х до 15х. Успех и дано с колегите сме ти от полза :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

Мнение от kalin_peev » 18 Фев 2010, 15:54

Колега относно цената какво да ти кажа, аз през април дадох 9900лв. за комби, защото точно тази кола ми допадна, имаше и за 7 хиляди, но не струваха. Сменил съм биалетките отпред, тампони на заден мост, възглавниците. Но искам да ти кажа, че ако купиш много евтина кола ще дадеш доста кинти, мога да ти препоръчам да вземеш кола от човек който познаваш, която е карана, обслужвана и стегната. Има един колега във форума който си продава колата, Novobraneca. Kолегата е майсторче и е страшен фен на марката. За колата му ти гарантирам, ето ти линк. viewtopic.php?f=46&t=186737, за тази или на ivanov530d мога ти гарантирам. Идеята е не да правиш ремонти, а да караш. Ако не ги дадеш сега ще береш ядове и после пак ще ги дадеш, запомни от мен. От една кола дето е дроп никога неможе да направиш перфектна кола. Хубаво премисли.
Друг съвет: Когато отидеш за кола вземи някой който е карал такава кола, или помоли някой колега. Има много дребни неща които струват пари и трябва да се обърне внимание на тях. Виж и за други обяви във форума, но виж коментарите под обявите, обади се тук там горещо ти препоръчвам тази кола ще киараш и ще пееш, говори с човека, мисля че като види че си маняк ще ти смъкне някой кинта. Не се хвърляй на разни коли с фул екстри за малко пара. Щото винаги има загадка там. Това е съвета ми.

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 18 Фев 2010, 18:02

Относно "Горубляне",колега моята първа Е39-ка я взех от България първо тръгнах с един мой приятел цял ден обикаляхме по различни автокъщи в различни градове на другия ден тръгнахме четирима човека с кола и обикаляхме два дена пак по автокъщи обиколихме почти цяла България без северната част Горубляне разбира се не го пропуснахме,но инстинктивно не ми се искаше да си взимам кола от там ЗАЩО:продъвачите са точно като на цигънски пазар за касетофони,тигани,тонколони,ютий и т.н.....правят такава реклама на дадената кола,че направо почваш да се чудиш тая кола карана ли е изобщо ама то върви като самолет екстри има милиярд ходовата част,чисто нова всичко и е сменил преди да я запродава :mhihi:горенето....негори нищо.."съвсем малко бееее 7л.на 100км градско"(BMW 520I),което е смях до спукване само като чуеш тия реклами и ти става ясно истината каква е:ходят до чужбина наи вече Италия и Германия копуват УДАРЕНИ коли за без пари почти и тука в тъпата България ги оправят брояча на изминатите километри (на таблото) ВИНАГИ без изключение го връщат на 90-100 000 километра :mhihi: и ти викат "много малко е карана бе карал е едно старче в Германия ходел е с нея само до работата му" :mhihi: ,а всъщност ти си мислиш,че караш кола,а караш гробница попаравена на две на три в България колкото да има външен вид за продаване и това е жестоката истина за това ти казвам колега баварка от Германия хубавите почват от 4000 euro нагоре :yes: !!!!!

Предишна

Назад към E39