Помощ : Тъпата хидравлика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Помощ : Тъпата хидравлика
Здравейте колеги !
вчера паля колата и усещам , че хидравликата ми е доста по-тежка от нормалното ! Веднага проверих за течове , шумове и нивото на маслото в казанчето - всичко нормално
Така карах 35км до работата и я оставих доста замислен ? След работа я паля отново и все едно не е имало проблем - волана с пръста се върти ?
къде може да ми е проблема : старо масло , което за смяна и запушва нещо или помпата или рейката ?
благодаря за отговорите
вчера паля колата и усещам , че хидравликата ми е доста по-тежка от нормалното ! Веднага проверих за течове , шумове и нивото на маслото в казанчето - всичко нормално

къде може да ми е проблема : старо масло , което за смяна и запушва нещо или помпата или рейката ?
благодаря за отговорите

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
nightdriver написа:Здравейте колеги !
вчера паля колата и усещам , че хидравликата ми е доста по-тежка от нормалното ! Веднага проверих за течове , шумове и нивото на маслото в казанчето - всичко нормалноТака карах 35км до работата и я оставих доста замислен ? След работа я паля отново и все едно не е имало проблем - волана с пръста се върти ?
благодаря за отговорите
ако е било много студено когато си запалил колата, може маслото да се е било сгъстило
Поне при мен имаше 2-3 такива случая

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Хм...мина ми през ума , но го изключих като причина , понеже тука две седмици беше -5 -7С и нямаше проблем , а в момента в който ми направи този номер беше +6С ! Надявам се нещо да е било запушено на момента
мерси !

мерси !
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Димо,твоята кола е със сервотроник
Откакто сложих и аз на моята,и на мен ми се е случвало 1-2 пъти да задържи клапана на сервотроника...... Не се шашкай 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2