Странно шумене от таблото!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: Странно шумене от таблото!
bera написа:За климатроника: "таралеж" а за "затруднен топъл старт" напиши в търсачката има асдки много изписано. Потърси в подфорум Е34/Е32 там има доста повече информация.
Прегледай тази тема:
Проблем с "таралежа"!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5&t=173161
Успех,добре дошъл във форума.ham написа:Трябва да се свали панела за управлението на климата.болтчетата са под пластмасите на поставките за чашите.има голям и малък куплунг по спомен.правил съм го преди близо 2 години.има малко разглабяне.Вижда се как.Като се отвори се вижда папс моторчето/вентилатора/ запоен е на платката.Продухвате и сваляте перката.Смазвате и обратно се зглабя.За мен е елементарно,но за вас?Ще се справите.Успех.
Христо
УСПЕХ....
Извинявам се много за офф-а! Колеги на първата снимка, второто, четвъртото, петото и шестото копче за какво са ??
Извинявам се отново.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
monogamnia написа:.........
Спокойно, ти няма как да имаш такива бутони.Снимката е от кокпит на Х5-ца(Е53)...

2-ро копче - круиз контрол за слизане по наклон
4-то копче - отваряне на задната врата(багажника)
5-то копче - бутон за парктроника
6-то копче - бутон за контрол на налягането в гумите
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
Мерси колега, просто ми стана интересно понеже не ги бях виждал в Е39 и за това попитах мерси отново.

- bruno E39
- Потребител
-
- Кара: E 39 530dA

- ZuRi4i90
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 520
ben_g написа:xcalibur написа:Колеги, и аз имам същия проблем. Бучи ми точно това вентилаторче на панела на климатроника. Ако го почистя и смажа ще стане по-тихо предполагам, но пак няма да се изключва. Къде да търся причината?
Нормално е да продължи да работи известно време. Засичал ли си колко дълго продължава да работи след като си симулирал излизане от колата и си я заключил?
При мен не спира ,съвсем леко се чува ,но не спира след като загася двигателя, а сутрин щом отключа от въпросното място се чува по-силно стържене за около 5-10 сек ,но само сутрин! Кажете какво да правя!
- Jok3ra_
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 525
- Мечтае да кара: M POWER
И аз имам проблема с жуженето, но не съм я оставял за повече от един ден да не я паля и нз дали ще падне акумулатора ако я оставя за повече време! Мисля да сваля вентилатора да го смажа, но се питам дори и да стане по-тихо, то пак ще си върти, значи проблема остава или греша?
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2