колата губи мощност
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Re: колата губи мощност
Имам 2-ра ръка дебитомер пиербург
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
kranki написа:А новия защо сдаде багажа? Да не е бил някой заместител защото разбрах че има и такива на половин цена от оригинала който при мен ако не се лъжа е pierburg или нещо подобно и е около 500 лв...е има и Бош за 1000лв...Аз поръчах pierburg защото моя е такъв и до понеделник ще карам с откачен дебитомер мисля че не е проблем.А между другото чух че има някаккъв спреи за дебитомери. Струвал 15 лв и утре мисля да го пробвам дали е ефективен поне докато сложа другия дебитомер...
Ето тук можеш да си поръчаш дебитомер: http://www.maf-shop.com/product_info.ph ... el-TD.html
Аз разлика не намирам между откачен дебитомер и работещ, става въпрос за вървене на колата и разход на гориво. Само едно немога да си обесния стария когато взе да се прецаква в движение колата тук се отпушва ту забива муцуна и така 3-4 месеца. А сега този днес не работи цял ден без да дава никакви признаци за работа на следващия ден работи и даже откарва по няколко дни работа после пак почива ден два. Луда работа, чак смятам да прегледам маркучите да не би да издишат от някъде.
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
колега аз вече го поръчах и в понеделник ще е при мен... pierburg с отстъпката ми е 390 кинта...благодаря все пак...поздрави
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2