Грешка 2550 от диагностика на E39 facelift?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 12 Юни 2009, 16:10

sadex5 написа:Колега виждам че си от Русе, иди да виж как работи Ромео Тачков на старото разградско :D :D Горкия, в таквиз филми ме вкара с тоя тестер Бош, аз си помислих че сънувам. Горкия не знаеше че работя в Бмв :twisted: :twisted: А отидох само да нулирам маслото.......Исках таино да го снимам, ама гада ме скива :P
п.с Оригнален тестер /тоест те са 4-1 за bmw assistanta/ за БМВ тук е 23 хилки $.Има и за Х6 така :D :D
аххаха него всички го знаят :mhihi: и мен неме знаеше като правих рекламация на ламбда сонда на бош и ми обесняваше че показанията на сондата били нормални и на сондата нищо и нямало(а всички знаем как трябва да работи една сонда) а сондата неработеше :mhihi: и след малко разяснение вземаха че ми я смениха,мога да се похваля че може би съм единствения който е направил рекламация при него :mhihi: за други несъм чувал :mhihi:

P.s обади се другия път,аз ще ти ги нулирам ;)
Последна промяна VRPerformance на 22 Юни 2009, 14:38, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: i7

Мнение от varosi » 22 Юни 2009, 14:19

Ходих по друг повод във Вари и там на диагностиката вече го нямаше този проблем. Явно е от кабели нещо. Или може би от време на време само се проявява...
Изображение

Предишна

Назад към E39