Ангелски очи на оригиналните фарове?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
на клипа май,че стъклата са чисто гладки,дали се намират такива? мойте са от тези с ръбовете,като чашите в болниците нали се сещате, ццфл дали ще се вижда хубаво зад тези дебели стъкла? какво ще кажете?
рефлекторните стъкла ги държат 3 или 4 метални щипки,които се вадят с отверката малко и после ги издърпваш с клещите
рефлекторните стъкла ги държат 3 или 4 метални щипки,които се вадят с отверката малко и после ги издърпваш с клещите
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
nightdriver написа:на клипа май,че стъклата са чисто гладки,дали се намират такива? мойте са от тези с ръбовете,като чашите в болниците нали се сещате, ццфл дали ще се вижда хубаво зад тези дебели стъкла? какво ще кажете?
И аз съм с такива стъкла и точно онзи ден са си свалях фаровете да си сменям стъклата на самия фар (с мигача) и сега като се замисля маи няма да има каде да ги лепна тия ццфл ако не махна рефлекторното стъкло

металните щипки са по 2 на рефлекторно стъкло

- nightdriver
- ентусиаст
-
im0tep написа:nightdriver написа:на клипа май,че стъклата са чисто гладки,дали се намират такива? мойте са от тези с ръбовете,като чашите в болниците нали се сещате, ццфл дали ще се вижда хубаво зад тези дебели стъкла? какво ще кажете?
И аз съм с такива стъкла и точно онзи ден са си свалях фаровете да си сменям стъклата на самия фар (с мигача) и сега като се замисля маи няма да има каде да ги лепна тия ццфл ако не махна рефлекторното стъкло![]()
металните щипки са по 2 на рефлекторно стъкло
на мен твоите стъкла ми се виждат гладки на аватара или снимката не отговаря?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Отговаря снимката,това са моите фарове,но стъклата вътре на рефлекторите са ми от ръбатите.Това си е стария фар дето е с оранжевия мигач преди фейса ,просто му сложих стъкла (отвън) от след фейсовия фар 

- nightdriver
- ентусиаст
-
да,ясно. сега си спомням,че ги купи от колега от форума. и аз поръчах мойте и ги чакам да дойдат. иначе ако може да изпратиш снимка след поставянето ццфл на тези ръбати стъкла,да видим как се получава, ще е добре
- nightdriver
- ентусиаст
-
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- im0tep
- старши ентусиаст
-
doomy525 написа:Стана перфектно ! Благодаря
свиди ти се да напишеш как стана ли??? обясняваме ти тука с колегите как става и накрая само едно "стана перфектно,благодаря" обясни поне какво сложи,от къде ги купи,колко пари,маха ли рефлекторните стъкла?? даже и снимки може да качиш да видим как е станало
Последна промяна im0tep на 28 Май 2009, 16:44, променена общо 1 път
- nightdriver
- ентусиаст
-
doomy525 написа:Стана перфектно ! Благодаря
браво колега! ти с ръбестите стъкла ли си? пусни някоя снимка да видим как свети
- nightdriver
- ентусиаст
-
Re: Ангелски очи на оригиналните фарове?
ako e CCFL , ги залепваш зад кръглите стъкла с двойно лепещо и светят перфектно , за диодни рингове не мога да ти кажа...
опа
точно както night_driver го е описал са слагани. За диодните и аз не знам
В края на краищата минах на фейслифтови фарове
edit : нищо не е махано, просто се разлепиха фаровете и се сложи пред стъклата. После като се залепят отново черната пласмаса влиза в тях.

точно както night_driver го е описал са слагани. За диодните и аз не знам

В края на краищата минах на фейслифтови фарове

edit : нищо не е махано, просто се разлепиха фаровете и се сложи пред стъклата. После като се залепят отново черната пласмаса влиза в тях.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- nightdriver
- ентусиаст
-
niki81vd написа:nightdriver написа:ako e CCFL , ги залепваш зад кръглите стъкла с двойно лепещо и светят перфектно , за диодни рингове не мога да ти кажа...
Искаш да кажеш пред стъклата (в пространството между стъклата и пластмасовото "стъкло"), за самите стъкла ли се лепят, или някъде по пластмасата?
Защото, не мисля да оставам трайно без стъкла, искам да си има геометрия на светлината.
Niki , следобед ще разглобя фара и ще кача една снимка , за да се ориентираш ...
Всъщност съм се объркал , лепиш ЦЦФЛ-а ПРЕД кръглите стъкла (между пластмасовото ,,стъкло,, и кръглите стъкла) и това е , после четирите кабелчета ги прекарваш през дупката на ,,стария,, ти габарит , а баласта лепиш някъде на фара.
Кръглите стъкла разбира се , че си остават

- nightdriver
- ентусиаст
-
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3