Предно стъкло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Аз си направих каското в АРМЕЕЦ понеже те работят с фирменните сервизи,в случая с VIA INTERKAR.Преди година и нещо си смених мойто там (имах две цънки от камъчета) и после питах,стъклото беше 1495лв.joropc написа:mashina написа:Съветвам колегата, ако има каско да го използва и да му сменят стъклото в офицялен сервиз,ще му сложат хубаво стъкло и качествено поставяне,за да няма после ,,абе като вдигна 130км. и нещо свири"
Проблема е ,че почти всички застрахователи работят с Кобра и си сверяват ценоразписите с най-евтините им продукти.Аз лично се съмняван от някоя компания да те пратят в Камор(примерно) за поставяне на оригинално предно стъкло.Може ама ако колата е лизингова или гаранционна а това не се отнася за нашите файтони.
..
Твърдо заставам зад оригиналното.
Но зависи много как ще ти го сложат.. Знам че при смяна на стъкло е хубаво да се сложи и нови уплътнения. А за цената оригинално обикновенно стъкло без зелена ивица е около 600 лв..(което си е цифра) отделно монтаж и тн. Така че първо провери колко е във Вари и Дару а тогава се хвърляй на най скъпите изпълнения на други марки, въпреки че както всички знаем БМВ не произвежда стъкла

- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Всичко до тук е вярно колеги но дали 6те са чак толкова ло6и тия стъкла на Кобра 6том вси4ки застрахователи работят с тях? АЗ ли4но 6те си взема 2-ра ръка оригинално все пък нека да си има 6тампа на BMW 

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
щом застрахователите работят с тях прави си сметката какви стъкла са все пак застрахователите търсят евтиното а не качественото а както знаеш евтино хубаво нямааааааааа
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
mashina написа:Съветвам колегата, ако има каско да го използва и да му сменят стъклото в офицялен сервиз,ще му сложат хубаво стъкло и качествено поставяне,за да няма после ,,абе като вдигна 130км. и нещо свири"
Колеги Аз съм към Булстрад и преди 3 дни ходих точно за предно стъкло и ми казаха-По експертна оценка до 15 раб.дни ще ми преведат пари и аз да се спасявам.
Предпочитах те да ме пратят в сервиз и там да си го сменят с качествено и кадърно.
Сега и аз ще тръгвам стъкла да търся.....

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2