КОЛКУ СТРУВА РЕМОНТ ЗА Е39 525 ТДС 1997 ГОД 250 000 КМ МИНАЛ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Така зададени въпросите ти трудно е да се отговори. Трябва да се знае какво има да се прави. Може да няма нищо дас е прави и да ти излезе малко пари, може да има много проблеми. За пример един двигател на старо можеш да намериш за 1500-2000 лв целия с инсталацията. Така че всичко зависи.
- Vardarecot
- Потребител
-
1000 евро ?
1000 evro достатоцно ли е за ремонт ?
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: 1000 евро ?
Vardarecot написа:1000 evro достатоцно ли е за ремонт ?
Не.
Това са пари за едно добро техническо обслужване (знаеш - масла, филтри, хидравлична течност, ремъци + обтегачи и т.н.). Но пък ти може да имаш нужда само от доливане на течност за чистачки. Без конкретни данни, никой няма да се ангажира да ти каже точна цена.
При последното ми ходене в Дару за смяна на масло (преди месец), поисках и да огледат ходовата част и да ми кажат има ли нещо за смяна. Спирачни дискове + накладки + челюстите за ръчната ще ми излязат около 1800 лева.
Явно няма да се откажеш да задаваш един и същ въпрос без да предоставяш повече факти за състоянието на колата, така че аз ще ти предложа следното : приготви си 1000 Евро за техническо обслужване веднага след като вземеш колата + още 1000 Евро, които да са ти в наличност в рамките на следващите 6 месеца, в случай че се появи някакъв проблем, който не си забелязал при покупката. От там нататък би трябвало да знаеш състоянието на колата и да можеш да си правиш сметката.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Vardarecot
- Потребител
-
mersi
мерси многу , многу полезен и коректен одговор.
Знам трудно е да се одговори на прашане кое не е конкретно но ас не знам колата не сум йа видел купувам на старо и не ги знам цените в Балгариа за ремонт затова вака прашувам и ми треба найцрното сценарио. ( кое сега е некаде 2000 евро ).
Некои друг да не ремонтирал да не знае ако знае знае да сподели ако не да сме зиви здрави
Знам трудно е да се одговори на прашане кое не е конкретно но ас не знам колата не сум йа видел купувам на старо и не ги знам цените в Балгариа за ремонт затова вака прашувам и ми треба найцрното сценарио. ( кое сега е некаде 2000 евро ).
Некои друг да не ремонтирал да не знае ако знае знае да сподели ако не да сме зиви здрави
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2