Мнения за е39 525 ТДС от 98 година

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Какво мислите за е39 525 ТДС от 98 година

Много добро
14
35%
Средна работа
26
65%

Общо гласове : 40
старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 20 Апр 2009, 23:08

BMW-E39 написа:///sasho знаеш че нито те познавам нито ти знам колата, само казвам това което съм прочел тук в форума, че едни момчета които бяха дошли да ти гледат колата после бяха останали разочаровани, и ти вече беше написал че мотора е сменян и т..н и че колата беше на бая КМ, да може само новия мотор да е на 2хх ххх км, но защо не кажеш истинските км ? знаеш че мотора на тдс е здрав, а щом е сменян мотора какво следва .. много карана нали така, пък и ти си сменил всички части по нея както казваш, а ако беше на 200 000 реални едва ли щеше всичко да се сменя нали така, би ли казал какви са ти реалните километра - общо стария и новия мотор ?:>

anzak а ти не си криви душата, няма нещо такова че кои кара дизел е тарикат и обратното за бензина, просто дизела се кара като е по нов и по повече естествено :>
сега естествено това пак е мое лично мнение и не го натрапвам на никого 8)

Воденичаров прав си че по салона си личи състоянието на колата, сменям 4ти салон, но не защото ми е "протъркан" ахаха
просто разни хора разни идеали, само оранжев като на тоя пича гиорцето не съм имал, но не е късно и за такъв :>
в момента съм с черен, всичко по колата е черно, стъкла предни задни лаисни вътре вънка, само тавана ми остана да го направя :)

като говорим за кривене на души ти не си криви твоята яд те е че не си си взел тдс и сега обявяваш гроздето за кисело :mhihi: и нещо последно ще вметна няма такава константа дизел-голям пробег бензин-малък пробег има както съм казвал не веднъж коли карани от хора и карани от палачори димек запазени и незапазени коли така е доста по правилно да се разделят колите а не по това с какъв двигател са

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 20 Апр 2009, 23:13

да колега прав си, яд ме е че не съм с тдс :angel: :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 20 Апр 2009, 23:16

разбирам те колега и ти съчувствам аз и аз бях така първо бензинка и после и тдс си купих че взех и го блъснах ма то щото е тдс ако беше бензинов мотор нямаше да се блъсна :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 20 Апр 2009, 23:19

жалко колега, аз не мога да си позволя подръжката на ТДС и за това си взех бензин :bcry:
твоя сигорно много е вървял, в тротоар ли го спъна :cry:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 20 Апр 2009, 23:24

ми вървеше колега в мантинела го спънах деба тез тдс-и значи много се развалят много прегряват не са проходими зимата заради големия въртящ момент на по 1 000 000 км са и се блъскат даже тц тц тц тц неприятно работа

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 21 Апр 2009, 0:02

Midnight fun Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 21 Апр 2009, 0:06

BMW-E39 написа:///sasho знаеш че нито те познавам нито ти знам колата, само казвам това което съм прочел тук в форума, ........

Виж какво ще ти кажа , не възнамерявам да ти отговарям на едни и същи въпроси всеки път когато стане на въпрос Е39-та в подписа ми. Както сам пишеш не познаваш колата не познаваш и мен тогава недей да коментираш нещо , с което не си запознат. Най малката ми цел в този форум е да се заяждам или въвлизам в излишни спорове , с когото и да било , но нямам намерение и да чета коментари с определения за колата ми като такава каквато не е.
Информацията която си си набавил от форума е тази , която съм искал да се знае , както си прочел темата в която ставаше въпрос за тези момчета , които са гледали колата , чети докрай темата , а не само което те интересува. Въпросните момчета са гледали колата само на улицата и нито са я карали нито нищо , а информацията , която са получили е тази която съм им дал иначе няма как да разберът каквото и да било , камоли , че е сменян двигател и т.н. , както виждаш нищо не съм скрил , а точно тези момчета всъщност , доколкото си обяснявам не бяха дошли да купуват кола , а да ми предлагат бартер за Golf 4 и въпросните момчета бяха познати на един друг Колега от форума , който след случая беше писал мнение в темата , с което обясни получилото се недоразумение. Така , че темата е приключена още тогава , но явно не си я прочел или не си я запомнил цялата.
Както написах и по нагоре колата не съм я скрил , а се продава явно и всеки може да дойде и да я види и да се убеди дали отгваря на описанието което съм дал за нея.

ПС: Относно споровете , които явно обичаш да водиш на тема TDS мисля , че е крайно време да проумееш , че Е39 се произвежда както с бензинови така и с дизелови двигатели , едни от които са обозначени като TDS , и те също си имат своите почитатели и мястото , на което може да си кореспондират и обменят информация е тук в подфорум "Е39" колкото и да не ти харесва това. Все пак като си се регистрирал и то точно ти няколко пъти с няколко ника , не си мисли , че не сме ги видяли , та с тази регистрация си се съгласил с някакви правила тук. След като си се съгласил с тях ги спазвай. Ако се загледаме в повечето теми в този форум , масово са превърнати в спор на тема бензин-дизел и един от основните подстрекатели на този спор си ти , което ясно се вижда. Искаме форуима да е интересен за всички и чист , за това трябва да се постарем ние , самите потребители да е такъв , а не да чакаме някой модератор да влезне и да почисти и после айде на ново. Вземи се спри вече , всички разбрахме колко ти е проходима бензинката , колко върви на втора и т.н. и всички разбрахме на "авера" ти TDS-a колко не ти харесва и колко по добра е 520-та ти в сравнение с него , всички разбрахме темите ти и коментари те ти , с които явно се опитваш да покажеш колко не ти харесва TDS. Ами като не ти харесва не чети и нер коментирай в темите в които се пише за този двигател , никой не те кара на сила да коментираш. Може би много потребители на "Е39" включително и аз сме тук да се забавляваме и да намерим някаква информация за колите си , но с тези постоянни отколонявания на темите от първоначалния им замисъл започва да се губи интерес към този раздел , а форум се прави с потребители.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 21 Апр 2009, 0:34

///sasho написа:
BMW-E39 написа:///sasho знаеш че нито те познавам нито ти знам колата, само казвам това което съм прочел тук в форума, ........

Виж какво ще ти кажа , не възнамерявам да ти отговарям на едни и същи въпроси всеки път когато стане на въпрос Е39-та в подписа ми. Както сам пишеш не познаваш колата не познаваш и мен тогава недей да коментираш нещо , с което не си запознат. Най малката ми цел в този форум е да се заяждам или въвлизам в излишни спорове , с когото и да било , но нямам намерение и да чета коментари с определения за колата ми като такава каквато не е.
Информацията която си си набавил от форума е тази , която съм искал да се знае , както си прочел темата в която ставаше въпрос за тези момчета , които са гледали колата , чети докрай темата , а не само което те интересува. Въпросните момчета са гледали колата само на улицата и нито са я карали нито нищо , а информацията , която са получили е тази която съм им дал иначе няма как да разберът каквото и да било , камоли , че е сменян двигател и т.н. , както виждаш нищо не съм скрил , а точно тези момчета всъщност , доколкото си обяснявам не бяха дошли да купуват кола , а да ми предлагат бартер за Golf 4 и въпросните момчета бяха познати на един друг Колега от форума , който след случая беше писал мнение в темата , с което обясни получилото се недоразумение. Така , че темата е приключена още тогава , но явно не си я прочел или не си я запомнил цялата.
Както написах и по нагоре колата не съм я скрил , а се продава явно и всеки може да дойде и да я види и да се убеди дали отгваря на описанието което съм дал за нея.

ПС: Относно споровете , които явно обичаш да водиш на тема TDS мисля , че е крайно време да проумееш , че Е39 се произвежда както с бензинови така и с дизелови двигатели , едни от които са обозначени като TDS , и те също си имат своите почитатели и мястото , на което може да си кореспондират и обменят информация е тук в подфорум "Е39" колкото и да не ти харесва това. Все пак като си се регистрирал и то точно ти няколко пъти с няколко ника , не си мисли , че не сме ги видяли , та с тази регистрация си се съгласил с някакви правила тук. След като си се съгласил с тях ги спазвай. Ако се загледаме в повечето теми в този форум , масово са превърнати в спор на тема бензин-дизел и един от основните подстрекатели на този спор си ти , което ясно се вижда. Искаме форуима да е интересен за всички и чист , за това трябва да се постарем ние , самите потребители да е такъв , а не да чакаме някой модератор да влезне и да почисти и после айде на ново. Вземи се спри вече , всички разбрахме колко ти е проходима бензинката , колко върви на втора и т.н. и всички разбрахме на "авера" ти TDS-a колко не ти харесва и колко по добра е 520-та ти в сравнение с него , всички разбрахме темите ти и коментари те ти , с които явно се опитваш да покажеш колко не ти харесва TDS. Ами като не ти харесва не чети и нер коментирай в темите в които се пише за този двигател , никой не те кара на сила да коментираш. Може би много потребители на "Е39" включително и аз сме тук да се забавляваме и да намерим някаква информация за колите си , но с тези постоянни отколонявания на темите от първоначалния им замисъл започва да се губи интерес към този раздел , а форум се прави с потребители.

Ти пък кво го направи момчето, искара го баси спамера. В ТАЗИ тема нито е писал че е вкарал 2-ра вместо 4-та, нито че продава кожен салон.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 21 Апр 2009, 0:49

не се засягаи толкова, не знаех че си толкова чувствителен :gay: :mhihi:
не ми пука за твоя чипосан тролеи на колко милиона км е или кои живот подред живее, повярваи ми

само да те питам, тия дни около празниците видех един твои близнак, ти ли беше с едно черно маи кожено яке и едни очилца черни ? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 21 Апр 2009, 10:26

BMW-E39 написа:не се засягаи толкова, не знаех че си толкова чувствителен :gay: :mhihi:
не ми пука за твоя чипосан тролеи на колко милиона км е или кои живот подред живее, повярваи ми

само да те питам, тия дни около празниците видех един твои близнак, ти ли беше с едно черно маи кожено яке и едни очилца черни ? :mhihi:

Като си ме видял , което малко ме съмнява , защото не съм бил тук по празниците , но всичко е възможно , но дори и да не съм бил аз , все пак знам , че си ме виждал , дори и както ми писа ти след събора миналата година там също си ме видял , защо не дойде да се представиш , че си ти и да ми кажеш каквото имаш да казваш , или за теб е по лесно да обсъждаш чуждите коли зад клавиатурата?Попринцип аз както и може би повечето тук сме , за да се забавляваме и да сме полезни по някакъв начин един на друг , ама като гледам ти много на сериозно се взимаш , май разбираш присъствието си тук по различен начин? Вземи се осъзнай малко виртуална нинджо. Ако си забравил , ще те потсетя , че се намираш в обществен форум , който е създаден за почитатели на автомобили с марка BMW с цел да обменят информация свързани с автомобилите си , и има определени правила , с които при регистрациите ти тук си се съгласил да се съобразяваш с тях , а като гледам пропускаш да спазваш някои от тях. Ако не ти харесва някоя тема , която не те засяга с нищо лично теб , просто я подмини , не си длъжен да пишеш в нея.
А и ще ти кажа нещо - попринцип на някой като не му пука за нещо не го коментира , така , че сам вярваш ли си , че не ти пука за Е39-та в подписа ми? А въпросната кола е много читава , и в обявата и има подробна информация за нея и преди да се опиташ да я коментираш по някакъв начин сравни това инфо с твоята кола. И ако обичаш не и давай оценки , не те намирам за достатъчно компетентен да даваш оценки на коли , с които не си запознат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 21 Апр 2009, 12:26

кога съм те виждал бе ? видех ти колата по магистралата 1 път на миналия събор, а още преди събора ти исках ГСМ ама ти точно като некоя мишка не ми го даде защо ли ? :mhihi:

а тва колко ти е читава колата ходи си я хвали в "продава автомобили", не съм каза никаде че моята е наи читавата 520 е39 та я сравняваш с твоята, докато ти във всека тема твърдиш че караш наи читавия тдс

предлагам ти да спреме до тука с писането помежду си, е39-та ти може да е ПО лъскава от моята, да върви повече (нали е чипосана в АТБ тунинг и всичко е сменено по нея :mhihi: ) но за мен си остава е39 със сменен двигател, без климатроник а с някакви врътки?, скоростен лост (скорости) като на тролеи, и интериор, пуст като в библиотека

кажи ми на този БМВ събор кои ден пътуваш да доида да се запознаеме лично, а не да ми минаваш с номера че съм те видял на миналия и не съм дошъл ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 21 Апр 2009, 12:43

Лелее нямаше ме няколко дена и гледам бая сте се разписали, а по темата пак казвам че е въпрос на вкус всеки да кара каквато кола иска с какъвто двигател иска било то дизел или бензин ;) , верно е че на дизелите им навъртат повече километри, но и бензинките не остават много назад.
ПП:Колеги не се хранете взимно нали ще се видим на събора и тогава ще поспорим за коли и жени, но културно на по биричка и картофки или който каквото пие :mhihi: айде със здраве :D
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 21 Апр 2009, 13:03

Телефонния номер никога не съм си го крил , а винаги го е имало поснат в обявите ми мой телефонен номер и всеки , който е искал го е намерил , а обявите ми не са като твоите без телефон за връзка , така , че сам може да си определиш кой е мишката. И недей да се опитваш да обиждаш след като не си обиждан от отсрещната страна , не си мисли , че като си се скрил зад клаватурата и може да си позволяваш каквото искаш. Относно това на кой ще си дам личния ми телефонен номер като ми го поискат и на кой не си е лично моя работа. Не съм ти го дал по простата причина , че не ми е било приятно да контактувам с теб , все пак от постовете , които пишеш си правя някаква макар и малка преценка какъв , човек може да стои отсреща , а човек , който расъждава по един такъв начин :

BMW-E39 написа: ....... пуст като в библиотека .........

не ми допада. Относно тазгодишния събор , ще го пропусна , но ако искаш да ми кажеш нещо следващия път като ме видиш не се притеснявай , а ако имаш нещо да казваш заповядай да ми го кажеш лично, а не след това да ми пишеш , че май си ме видял , как съм бил облечен и т.н. За сега невъзнамерявам да продължавам да въвлизам в някакъв излишен за мен спор , все пак както казах и по нагоре , явно имам различно виждане от теб за този форум и не намирам това място тук , за място на което да се изпъквам или показвам по някакъв начин. Желая ти Успех и вземи малко поразсъждавай върху това , което съм ти написал , поразгледай малко подфорума и виж колко съсипани теми има и си прочети коментарите в някои от тези теми и помисли дали според теб имаш някаква причина за това. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sash0 » 21 Апр 2009, 16:54

нищо лошо за 11 годишна дизел кола не може да се каже :mhihi:
един съвет само от мене: добре е към цената на придобиване да оставиш едни 3000-4000 лв за `всеки` случай
защото си мисля че такива коли само ги закрепват преди продажба и после се почват изненадите една след друга......
Най мразим дизели и комбита
Цвета на бмв-то е без значение щом е черен

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 21 Апр 2009, 17:05

пък бензинките ги пазят да може следващия им собственик да няма проблеми нали :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E39