Да се похваля!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 09 Апр 2009, 14:25

просто ми омръзна само едно и също и само едни и същи глупаци с едни и същи мъдри мисли...може да ви се струва просташко но не ми пука аз казвам каквото мисля на който си искам...лек ден

Потребител
Аватар

Мнение от begaibe » 09 Апр 2009, 14:33

колегата сашо е прав (до някъде), вижте че и тия "новите" печки почнаха с проблемите, само днес има 2 теми за 525 д проблеми :roll:

но пък да му е честита на колегата новата придобивка, очакваме с нетърпенеи снимки колега, да я покажеш :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 09 Апр 2009, 14:37

Честита колега. Много да те радва.
А колкото до спора, нещо като гледам темите на първата страница повечето са за бензинки ама как и да е не знам за кво почвате вечно тоя спор.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 09 Апр 2009, 15:09

`DaRkMaN написа:sash0 може ли да ти кажа нещо без да се обиждаш ЕБИ СИ МАЙКАТА ОЛИГОФРЕН

Аз едно немога да си обясня....защо всеки път се разискват безсмислени теми като да се сравняват ДИЗЕЛОВ с БЕНЗИНОВ мотор?!?! :shock: Разбирам да се дискотират слабостите на два бензинови мотора или на два дизелови...ама на дизелов с бензинов...немога да го проумея наистина !!!

А относно изблика на DaRkMaN :mhihi: Доста грубичко подходи за публичното пространство и си в разрес с правилата :P Поне на лично да му го беше пратил ... или поне се псувайте като джадайте "И нека майката ти бъде с мен " :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 96-8' 523ti

Мнение от bmw_n00b » 09 Апр 2009, 16:17

За следващите коментари: "Убий простака с мълчание"

А на колегата, отново много безаварийни и да ни извини ако може :)
Изображение Schnappi, Das Kleine Krokodil

интерФЕЙСА на форума... нещо ми е непрегледен...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sash0 » 09 Апр 2009, 16:22

`DaRkMaN написа:просто ми омръзна само едно и също и само едни и същи глупаци с едни и същи мъдри мисли...може да ви се струва просташко но не ми пука аз казвам каквото мисля на който си искам...лек ден

Нещо не ми позволява културата да ти отговоря подобаващо пич
но ако ще бъдем обективни а не маняци
трябва да си много тъп да не виждаш колко проблема имат изброени на 1ва страница за дизел и колко за бензин
за да ПРОУМЕЕШ ЧЕ дизела се взима нов а не бараки по на 15 години с емблема бмв
Най мразим дизели и комбита
Цвета на бмв-то е без значение щом е черен

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 09 Апр 2009, 18:36

скучни сте ми ве батки съжалявам...от всяка тема се стига до бензин или дизел и то благодарение на 2-3 капацитета...просто е толкова тъпа и изчерпана тая тема...инач да малко груб бях 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 09 Апр 2009, 18:48

Не серете темата на човека е колеги, моля ви се нали уж да си помагаме сме тука , а вие само се нападате :roll:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 09 Апр 2009, 18:58

прав си лек обаче както винаги някой трябва да напише нещо дразнещо и да се почне :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от Noob4o » 09 Апр 2009, 19:04

sash0 написа:
`DaRkMaN написа:просто ми омръзна само едно и също и само едни и същи глупаци с едни и същи мъдри мисли...може да ви се струва просташко но не ми пука аз казвам каквото мисля на който си искам...лек ден

Нещо не ми позволява културата да ти отговоря подобаващо пич
но ако ще бъдем обективни а не маняци
трябва да си много тъп да не виждаш колко проблема имат изброени на 1ва страница за дизел и колко за бензин
за да ПРОУМЕЕШ ЧЕ дизела се взима нов а не бараки по на 15 години с емблема бмв

Сашко, нали трябва да има и такива кат нас тъпаци да си вземат дизелчета на по 15 години с емблема на ко беше там...нещо от сорта на бмв, да си слагаме от "служебната нафтичка", и да си пишем за проблемите...представяш ли си колко скучно щеше да е ако сутрин запалиш и да нямаш проблем 30 години, че аз щях да я хвърля.
А ако трябва да съм по сериозен ще ти изкарам една проста статистика: за 1 година минавам по средно 20к.-25к. в км с дизел който струва 0лв. за 1л. съответно 25 000 км х 2500л. х 0лв= 0лв... така че аз само това че не давам пари за нафта мога да избия от ремонтите и на твойта и на мойта е39-ка...май не се беше замислял а?

За колегата - добро решение - Добре дошъл в клуба 8)
The Ultimate Driving Machine

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 09 Апр 2009, 19:21

Хахахахахаха това ми хареса за нафтичката мн яко и аз съм така, от камиона на фирмата, ама колегата откаде ще вземе такъв евтин бензин :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 09 Апр 2009, 19:28

ах вие трактористи такива с тия тдс-и :mhihi:
са остава некои от вас да почне и да прекарва ТОР и ЖИТО с ремарке :mhihi: та освен че се возите на аванта, да може и колата ви да изкара некои лев :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 96-8' 523ti

Мнение от bmw_n00b » 09 Апр 2009, 19:31

Хихихихих... Ей затова заслужавате да ви мачкат ... Щото си мислите, че като крадвате по малко нафтичка и сте хванали дявола за рогата. И после рев за ГНП и т.н. с евродизел да караш капризен мотор :shock: :uups: А като не може да се крадне, стоим тъжни... Съжалявам, но самия факт, че се и хвалите с това ме възмущава. :roll:

ПП Красноречивия горе пак се намесва цветущо :D :yes: :owned:
Изображение Schnappi, Das Kleine Krokodil

интерФЕЙСА на форума... нещо ми е непрегледен...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от Noob4o » 09 Апр 2009, 19:56

BMW-E39 написа:ах вие трактористи такива с тия тдс-и :mhihi:
са остава некои от вас да почне и да прекарва ТОР и ЖИТО с ремарке :mhihi: та освен че се возите на аванта, да може и колата ви да изкара некои лев :mhihi:

Де да можеше... даже чесно да ти кажа склонен съм освен и ремърке и отгоре багажник за тавана да си напрая стига да вади лев... поне за мене по хубаво от това няма да има пари за дизел не давам, а колата докато я карам и лев да ми дава, че аз още един ТДС ще си взема...

bmw_n00b написа:Хихихихих... Ей затова заслужавате да ви мачкат ... Щото си мислите, че като крадвате по малко нафтичка и сте хванали дявола за рогата. И после рев за ГНП и т.н. с евродизел да караш капризен мотор :shock: :uups: А като не може да се крадне, стоим тъжни... Съжалявам, но самия факт, че се и хвалите с това ме възмущава. :roll:

ПП Красноречивия горе пак се намесва цветущо :D :yes: :owned:

Батка няма какво да ти обяснавам ти си живееш в твпя свят, имаш си свой виждания за нещата и ако за тебе 2500 литра годишно са малко... имаме грешна представа за мярка тогава...а и да поясня че аз не крада, аз използвам. Имаш кладенец - пиеш вода, нямаш кладенец - нема вода :D

Усппех на всички независимо дали карате на дизел, бензин, газ или метан... всички сме хора и фенове на марката... Успешна вечер от мене и поздрави от красивото черноморие 8)
The Ultimate Driving Machine

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 09 Апр 2009, 20:03

аз имам предложение как да решим вечния спор...едно много зряло решение :mhihi: да си организираме кралски сблъсък като бях по-малък на кеча имаше такива хави голяма лудница :twisted: навитаци ли сте иначе никога няма да се реши спора :box: :duel: :fenc:

ПредишнаСледваща

Назад към E39