Да се похваля!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Честита колега. Много да те радва.
А колкото до спора, нещо като гледам темите на първата страница повечето са за бензинки ама как и да е не знам за кво почвате вечно тоя спор.
А колкото до спора, нещо като гледам темите на първата страница повечето са за бензинки ама как и да е не знам за кво почвате вечно тоя спор.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
`DaRkMaN написа:sash0 може ли да ти кажа нещо без да се обиждаш ЕБИ СИ МАЙКАТА ОЛИГОФРЕН
Аз едно немога да си обясня....защо всеки път се разискват безсмислени теми като да се сравняват ДИЗЕЛОВ с БЕНЗИНОВ мотор?!?!

А относно изблика на DaRkMaN

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
За следващите коментари: "Убий простака с мълчание"
А на колегата, отново много безаварийни и да ни извини ако може
А на колегата, отново много безаварийни и да ни извини ако може

`DaRkMaN написа:просто ми омръзна само едно и също и само едни и същи глупаци с едни и същи мъдри мисли...може да ви се струва просташко но не ми пука аз казвам каквото мисля на който си искам...лек ден
Нещо не ми позволява културата да ти отговоря подобаващо пич
но ако ще бъдем обективни а не маняци
трябва да си много тъп да не виждаш колко проблема имат изброени на 1ва страница за дизел и колко за бензин
за да ПРОУМЕЕШ ЧЕ дизела се взима нов а не бараки по на 15 години с емблема бмв
Най мразим дизели и комбита
Цвета на бмв-то е без значение щом е черен
Цвета на бмв-то е без значение щом е черен
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Не серете темата на човека е колеги, моля ви се нали уж да си помагаме сме тука , а вие само се нападате 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
sash0 написа:`DaRkMaN написа:просто ми омръзна само едно и също и само едни и същи глупаци с едни и същи мъдри мисли...може да ви се струва просташко но не ми пука аз казвам каквото мисля на който си искам...лек ден
Нещо не ми позволява културата да ти отговоря подобаващо пич
но ако ще бъдем обективни а не маняци
трябва да си много тъп да не виждаш колко проблема имат изброени на 1ва страница за дизел и колко за бензин
за да ПРОУМЕЕШ ЧЕ дизела се взима нов а не бараки по на 15 години с емблема бмв
Сашко, нали трябва да има и такива кат нас тъпаци да си вземат дизелчета на по 15 години с емблема на ко беше там...нещо от сорта на бмв, да си слагаме от "служебната нафтичка", и да си пишем за проблемите...представяш ли си колко скучно щеше да е ако сутрин запалиш и да нямаш проблем 30 години, че аз щях да я хвърля.
А ако трябва да съм по сериозен ще ти изкарам една проста статистика: за 1 година минавам по средно 20к.-25к. в км с дизел който струва 0лв. за 1л. съответно 25 000 км х 2500л. х 0лв= 0лв... така че аз само това че не давам пари за нафта мога да избия от ремонтите и на твойта и на мойта е39-ка...май не се беше замислял а?
За колегата - добро решение - Добре дошъл в клуба

The Ultimate Driving Machine
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Хахахахахаха това ми хареса за нафтичката мн яко и аз съм така, от камиона на фирмата, ама колегата откаде ще вземе такъв евтин бензин

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ах вие трактористи такива с тия тдс-и
са остава некои от вас да почне и да прекарва ТОР и ЖИТО с ремарке
та освен че се возите на аванта, да може и колата ви да изкара некои лев 

са остава некои от вас да почне и да прекарва ТОР и ЖИТО с ремарке

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Хихихихих... Ей затова заслужавате да ви мачкат ... Щото си мислите, че като крадвате по малко нафтичка и сте хванали дявола за рогата. И после рев за ГНП и т.н. с евродизел да караш капризен мотор
А като не може да се крадне, стоим тъжни... Съжалявам, но самия факт, че се и хвалите с това ме възмущава.
ПП Красноречивия горе пак се намесва цветущо

ПП Красноречивия горе пак се намесва цветущо

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
BMW-E39 написа:ах вие трактористи такива с тия тдс-и![]()
са остава некои от вас да почне и да прекарва ТОР и ЖИТО с ремаркета освен че се возите на аванта, да може и колата ви да изкара некои лев
Де да можеше... даже чесно да ти кажа склонен съм освен и ремърке и отгоре багажник за тавана да си напрая стига да вади лев... поне за мене по хубаво от това няма да има пари за дизел не давам, а колата докато я карам и лев да ми дава, че аз още един ТДС ще си взема...
bmw_n00b написа:Хихихихих... Ей затова заслужавате да ви мачкат ... Щото си мислите, че като крадвате по малко нафтичка и сте хванали дявола за рогата. И после рев за ГНП и т.н. с евродизел да караш капризен мотор![]()
А като не може да се крадне, стоим тъжни... Съжалявам, но самия факт, че се и хвалите с това ме възмущава.
ПП Красноречивия горе пак се намесва цветущо![]()
![]()
Батка няма какво да ти обяснавам ти си живееш в твпя свят, имаш си свой виждания за нещата и ако за тебе 2500 литра годишно са малко... имаме грешна представа за мярка тогава...а и да поясня че аз не крада, аз използвам. Имаш кладенец - пиеш вода, нямаш кладенец - нема вода

Усппех на всички независимо дали карате на дизел, бензин, газ или метан... всички сме хора и фенове на марката... Успешна вечер от мене и поздрави от красивото черноморие

The Ultimate Driving Machine
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4