Филтър картерни газове 525Д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Колега, по добре си купи целият комплект филтър, защото не само текстилното филтърче се замърсява, а има още едно което е в самата пластмаса, то е един вид груб филтър!
ПП. ....., а като смениш филтъра трябва да смениш и уплътненията, които са под него.Тях не ги продават отделно.
ПП. ....., а като смениш филтъра трябва да смениш и уплътненията, които са под него.Тях не ги продават отделно.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
аз го сменям с всяка смяна на маслото и си кушувам само елемнта вътре.. разглобвял съм такъв филтър и няма нищио друго в него освен една мембрана която ако се запуши филтъра е къса и реално филтъра спира да функционира. Направено е с цел да не прецака турбото 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Giorceto написа:аз го сменям с всяка смяна на маслото и си кушувам само елемнта вътре.. разглобвял съм такъв филтър и няма нищио друго в него освен една мембрана която ако се запуши филтъра е къса и реално филтъра спира да функционира. Направено е с цел да не прецака турбото
Мерси колега. Аз днес купих целия комплект за 91лв и го смених сам. Стария беше много зле.
С какво масло карате колеги?
есприте написа:Giorceto написа:аз го сменям с всяка смяна на маслото и си кушувам само елемнта вътре.. разглобвял съм такъв филтър и няма нищио друго в него освен една мембрана която ако се запуши филтъра е къса и реално филтъра спира да функционира. Направено е с цел да не прецака турбото
Мерси колега. Аз днес купих целия комплект за 91лв и го смених сам. Стария беше много зле.
Само елемента откъде го купуваш?
есприте написа:Giorceto написа:аз го сменям с всяка смяна на маслото и си кушувам само елемнта вътре.. разглобвял съм такъв филтър и няма нищио друго в него освен една мембрана която ако се запуши филтъра е къса и реално филтъра спира да функционира. Направено е с цел да не прецака турбото
Само елемента откъде го купуваш?
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Re: Филтър картерни газове 525Д
Здравейте колеги, за да не пиша нова тема ще попитам в тази. Наскоро преди хиляда километра си сменях филтъра на картерните газове като почистих и тръбата от него към турбото, и днес реших да изкарам и видях че е доста омазнена, след което си проверих и маслото и забелязах, че и то е намяло. Това нормално ли е при този филтър или има вероятност нещо да не съм го монтирал правилно? 

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2