Е 39 тдс-Авариен режим или?-Решен проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
`DaRkMaN написа:батенце да не ти счупвам надеждите но по думите ти си я прегрявал многократно...очаквай включване
Колега от къде разбра ,че съм я прегрял много ми е интересно ?!? Значи пускам си на борда да ми показва температурата и не мърда от 92 нагоре . При екстрмални натоварвания т.е. яко ръчки не отива на поовече от 94 , маркучите не са твърди нормално твърди са ... И така значи съм я прегрял така ли

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Абе той не пише на теб май,а на колегата пуснал темата.Sesko написа:`DaRkMaN написа:батенце да не ти счупвам надеждите но по думите ти си я прегрявал многократно...очаквай включване
Колега от къде разбра ,че съм я прегрял много ми е интересно ?!? Значи пускам си на борда да ми показва температурата и не мърда от 92 нагоре . При екстрмални натоварвания т.е. яко ръчки не отива на поовече от 94 , маркучите не са твърди нормално твърди са ... И така значи съм я прегрял така ли
обичам BMW
- Sesko
- ентусиаст
-
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега сменяи го това виско че идват жегите на всяка цена !
като го смениш ще усетиш просто какъв звук идва от под капака при даваме на газ на място до 2000 оборота
като го смениш ще усетиш просто какъв звук идва от под капака при даваме на газ на място до 2000 оборота

- Sesko
- ентусиаст
-
BMW-E39 написа:колега сменяи го това виско че идват жегите на всяка цена !
а на колко градуса се включва някой знае ли

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Sesko написа:BMW-E39 написа:колега сменяи го това виско че идват жегите на всяка цена !
а на колко градуса се включва някой знае ли
Ами то,колега,си е включено постоянно.Просто колкото по топъл става мотора,толкова по бързо се върти перката.

- Sesko
- ентусиаст
-
абе не се спира много лесно ама как да кажа спира се макар и трудно с ръка .... Та въпроса ми е на колко градуса почва да фучи долу горе 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
абе батка задаваш въпрос като некои пълен тапак, да не мислиш че некои с термометър е засичал кога почва, като има малко задръстване и почва да фучи като самолет, ама като гледам ти дори не знаеш че виското винаги е зацепено, това не ти е кола с ЕЛ ПЕРКА да се включва на определени градуси
щом се скръндзиш за едно ново виско което ти охлажда не гърба/краката, а мотора... ходи на каско и кажи че некое врабче ти го е счупило
щом се скръндзиш за едно ново виско което ти охлажда не гърба/краката, а мотора... ходи на каско и кажи че некое врабче ти го е счупило

- Sesko
- ентусиаст
-
BMW-E39 написа:абе батка задаваш въпрос като некои пълен тапак, да не мислиш че некои с термометър е засичал кога почва, като има малко задръстване и почва да фучи като самолет, ама като гледам ти дори не знаеш че виското винаги е зацепено, това не ти е кола с ЕЛ ПЕРКА да се включва на определени градуси
колега само да ти кажа , че не ми в първото БМВ и знам , че е постоянно зацепено , просто не съм задал въпроса правилно ... А ако е наред защо да го сменям можеш ли да ми кажеш ?!? Както и да е ще се оправям то се разбра и ако не е било добре като го сменя ще пиша на колко градуса се включва за да стане ясно на други ТЪПАЦИ като мен

- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
Колега до колкото знам високото не се включва,има силикон на перката и колкото повече загрява колата силикона става по твърт,и така охлажда.Ако силикона си заминава не е задължително да ти загрява колата веднага.А за колегата и обидите във форума нямам думи.
BMW
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Колега Sesko , не се ядосвай брат, работещо виско се проверява с вестник, ако го спреш при загрял двигател значи не работи
Един съвет от мен испържи колата няколко пъти, но без да развиваш висока скорост за да не се охлади антифриза и спри на място отвори капака и направи теста с вестника
Ако ти се занимава отключи си скритото меню и гледай колко е температурата по борд комп. , виското зацепва някаде след 95-98 градуса, поне при мен е така 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
При работещо виско трябва сутрин като запалиш колата и кат тръгнеш известно време да вие. Между другото моето го чувам само сутрин. При такива температури от 15-18 градуса не ми зацепва при никакви обстоятелства.
zlobicar написа:Абе той не пише на теб май,а на колегата пуснал темата.Sesko написа:`DaRkMaN написа:батенце да не ти счупвам надеждите но по думите ти си я прегрявал многократно...очаквай включване

Darkman сакън не думай да съм я прегрявал
от първото що годе загряване минах 2500км,ако щеше да се обажда......абе знам ли, дано не е станал проблем.ще сменя отново всичко по охладителната система(от-до)пък ще видим дано не дам "грешни пари"за тези нови консумативи.
Sesko,my man,за да не те обиждат колегите, просто не пиши в мойта тема, ако няма какво да кажеш относно моя въпрос

Sesko,my man,за да не те обиждат колегите, просто не пиши в мойта тема, ако няма какво да кажеш относно моя въпрос

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3