С класа или БМВ 5-та серия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
mesho написа:5-цата е доста по комфорта а и сам доста доволен от варвенето но се пак избора си е твои
Определено 5-тацата....CDI 220 не може да се сравнявва изобщо от към интериор със Е39.....но това за всеки е различно......
За това.....седни в една Е39-ка.....покарай я.......виж как се чувстваш в нея.....след това седни в един мерцедес и същата процедура.......и ако след тези процедури не усетиш коя е твоята кола

Важното е колата да ти допада,да ти е удобна,да ти харесва.....а каква марка ще вземеш е просто една малка формалност.....важното е колата да те радва

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Абе ние знаеме,че си скрит фен на мерцедес ама недей така,цедката вобще не може да се сравнява с петицата според мен.BMW-E39 написа:аз залагам на Ц 220 CDI
много малко арчи и бега =)
обичам BMW
Естествено че 5-цата е по комфортна.Тя не е в класа на Ц,а на Е клас!Ц клас може да се сравнява с е46,при което също бих избрал БМВ-то!Виж вече между е39 и Е клас бих се замислил,решаващо ще е мотора!Дизелите на Мерц съм останал с впечатление,че са по слабички от на БМВ.Търси 5-ца,но гледай да е след фейса/00/!
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
bmwmania написа:BMW-E39 написа:Кире братле ако човека иска да се вози без пари това е колата и това е мотора =)
Иначе ако не се интересува толкова от разход - 525 Д :>
а ако хич не се интересува, бензиново Е39 и кеф голем ... аз тия дни от 3та с яко газ при 120 км/ч вкарах вместо 4та, 2ра.. та така на 2ра с 120км/ч ииииииииии след това всичко си е нормално /да чукнеме на дърво/ тия много корави моторите на бензиновите е39
За харчлък, да, ама за вървене е ........Карах една такава цетка.........
Слабинко, ако трябва да се сравнява с ТДС-а
Сестра ми кара С220 cdi,направо ме прескача,на това купе тоя мотор!!! Направо самолет.Ходихме с него до Италия и даде разход 4,5 със средна скорост 130,пълна кола с включен климатик.Много по-динамичен,пъргав и икономичен мотор от TDS.А относно самите коли-те са съвсем различни класове.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
`DaRkMaN написа:съжалявам че се откланям от темата колеги ама само да питам че не разбрах ся колегата BMW-E39 от каква скорост е вкарал на 2-ра че само в 10 теми е написал и не можах да разбера точно ситуацията

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Много ме кефите като пишете некви такива разходи той скоро ще земе да връща нафта даже.520_i написа:
Сестра ми кара С220 cdi,направо ме прескача,на това купе тоя мотор!!! Направо самолет.Ходихме с него до Италия и даде разход 4,5 със средна скорост 130,пълна кола с включен климатик.Много по-динамичен,пъргав и икономичен мотор от TDS.
обичам BMW
- 520_i
- младши ентусиаст
-
zlobicar написа:Много ме кефите като пишете некви такива разходи той скоро ще земе да връща нафта даже.520_i написа:
Сестра ми кара С220 cdi,направо ме прескача,на това купе тоя мотор!!! Направо самолет.Ходихме с него до Италия и даде разход 4,5 със средна скорост 130,пълна кола с включен климатик.Много по-динамичен,пъргав и икономичен мотор от TDS.
Не си длъжен да вярваш!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
520_i написа:bmwmania написа:BMW-E39 написа:Кире братле ако човека иска да се вози без пари това е колата и това е мотора =)
Иначе ако не се интересува толкова от разход - 525 Д :>
а ако хич не се интересува, бензиново Е39 и кеф голем ... аз тия дни от 3та с яко газ при 120 км/ч вкарах вместо 4та, 2ра.. та така на 2ра с 120км/ч ииииииииии след това всичко си е нормално /да чукнеме на дърво/ тия много корави моторите на бензиновите е39
За харчлък, да, ама за вървене е ........Карах една такава цетка.........
Слабинко, ако трябва да се сравнява с ТДС-а
Сестра ми кара С220 cdi,направо ме прескача,на това купе тоя мотор!!! Направо самолет.Ходихме с него до Италия и даде разход 4,5 със средна скорост 130,пълна кола с включен климатик.Много по-динамичен,пъргав и икономичен мотор от TDS.А относно самите коли-те са съвсем различни класове.
Това ако е двувратата цетка съм склонен да го вярвам за вървенето,щото и аз съм карал такава и верно си върви...ама за разхода...

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ние просто имаме наблюядение с колегата 520_i и в/у мерцедес, и тои колегата кара ТДС ама казва че 220 CDI върви повече, ми и аз съм карал и знам но никои от вас не може да превъзглътне болката от тази истина, разхода е перфектен на тоя мотор 220 CDI
а ако се сравнява Е класата със 5-та серия, новите Е класи са в пъти по красиви особено дизаина отвътре, ама аиде БМВ сектанти аххахах
`DaRkMaN ти проваи да вкараш 2ра при 120 км/ч на твоя форгон ако не вярваш :>
то това което направих не е за хвалене а си е трагедия, но просто исках да кажа че моторчето си е чук
а ако се сравнява Е класата със 5-та серия, новите Е класи са в пъти по красиви особено дизаина отвътре, ама аиде БМВ сектанти аххахах
то това което направих не е за хвалене а си е трагедия, но просто исках да кажа че моторчето си е чук

- 520_i
- младши ентусиаст
-
Този разход е по борд.комп. не съм го смятал действителният но 100% не е повече от 5!!Колата е 6 скорости.
BMW-то ми гори 7,2 (извън градско).Ако има 6-та съм сигурен,че ще падне поне на 6,5! A e къде,къде по-тежко от Ц-ката и по стара технология дизел.
BMW-то ми гори 7,2 (извън градско).Ако има 6-та съм сигурен,че ще падне поне на 6,5! A e къде,къде по-тежко от Ц-ката и по стара технология дизел.
- 520_i
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:ние просто имаме наблюядение с колегата 520_i и в/у мерцедес, и тои колегата кара ТДС ама казва че 220 CDI върви повече, ми и аз съм карал и знам но никои от вас не може да превъзглътне болката от тази истина, разхода е перфектен на тоя мотор 220 CDI

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Половината хора тук си говорят на изуст!
Къде сравнявате cdi със tds?
Земи се качи на някой common rail (примерно 525д) и ми кажи кое е по-доброто на Ц класата. Харченето със 130км.ч. (то да държиш толкова на магистрала с такава кола е смешно...) дали и 525Д няма да даде толкова, пък за вървенето да не говорим...
Изобщо къв е смисъла на такива теми? Модератори не останаха ли?

- dsexpolked
- Потребител
-
бмв
колега аз имам и 2 те коли между които се двоумиш ц220 и е39 мен ли4но Ц калсата ми е малка и си карам бмв то но ина4е и двете са доста читави автомобили разликата е в класовете иначе за вървенето горе долу еднакво и двете ги няма 1ва и 2ра
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4