Съвет при покупка на автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
E320 CDI е най- добрия вариант от изброените от Вас, Мой приятел има такава 05г. чисто нова си я купи с фул екстри + стъклен таван... По тромава е от 530Д.... пробвано. Проблем правят тези Мерцедеси с електрониката много, повече от БМВ и по скъпа поддръжка имат. Мисля, че я продава, защото си взе чисто нов Каен турбо- няма такова животно колеги. 

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ако говорим за животно ето го
колегата etmoni имаше честа да го повозя може каже сам какво прави
скромните 530 коня е! 
колегата etmoni имаше честа да го повозя може каже сам какво прави

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
Мерси за мненията, да може би това е наи правилния избор да тарся Е 39, но дано намеря някаква читава,
В началото написах 4е търся сащо и C класа 220 cdi i E 46, естествено те са по долен клас но са в същия ценови диапазон около 20 000 , Даже C класата е по скъпа от Е 39 ако говорим за една и съща година
А колегата предложи Е класа ама това вече отива доста скъпо иначе е страшна кола. Според вас Е 39 като здравина и окачване по добра ли е от C 220 cdi, За комфорт и бързина ясно 4е Е 39 превъзхожа тъй като е по горен клас.
В началото написах 4е търся сащо и C класа 220 cdi i E 46, естествено те са по долен клас но са в същия ценови диапазон около 20 000 , Даже C класата е по скъпа от Е 39 ако говорим за една и съща година
А колегата предложи Е класа ама това вече отива доста скъпо иначе е страшна кола. Според вас Е 39 като здравина и окачване по добра ли е от C 220 cdi, За комфорт и бързина ясно 4е Е 39 превъзхожа тъй като е по горен клас.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Колегата Bobin:
Читава, запазена и хубава Е39 от 27хил.лв. нагоре може се намери.... не да вземеш за 22 и после дадеш още 10 за ремонти, пък има и случай повече дават![/quote]
Колега,тъкмо се бях притеснил,че съм най-малоумният в този форум,защото аз за моята дадох долу-горе толкова преди 6 месеца.Как ги намират някой колеги читавите по 7-8000 евро аз не знам.Явно разбирането на всеки за читава кола е напълно различно или пък аз ..........все си нямам късмет.

Читава, запазена и хубава Е39 от 27хил.лв. нагоре може се намери.... не да вземеш за 22 и после дадеш още 10 за ремонти, пък има и случай повече дават![/quote]
Колега,тъкмо се бях притеснил,че съм най-малоумният в този форум,защото аз за моята дадох долу-горе толкова преди 6 месеца.Как ги намират някой колеги читавите по 7-8000 евро аз не знам.Явно разбирането на всеки за читава кола е напълно различно или пък аз ..........все си нямам късмет.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2