ВЪЗМУТИТЕЛНО НАПРАВО ТРАГИЧНО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
AGD написа:Е39 стана масов автомобил. Съответно се кара от много хора, които се хвърлят на ниската цена на италианките и после не могат да ги поддъжат. И не карат с крадени части, а с такива "втора ръка" и спят с чиста съвест.
Аз се чудя друго - как точно си потрошават собствените огледала, че да им трябват нови. Когато откраднаха моите, отидох в Дару и си купих нови. И така правят много други хора. Значи докато някой не счупи собствените си, не би трябвало да има търсене. Само че като следя темите с кражбите, оставам с впечатлението, че огледалата са консуматив.
Проблема не е само при Е39, колега. Наскоро приятел с Е60 изгоря с волан и аербег к-т. А вечера чух за свалени фарове и халогени на Е46 кабрио с новия фейс. Нещо пак са се активизирали гадовете. Бяха попрестанали по едно време.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
koko29 написа:AGD написа:Е39 стана масов автомобил. Съответно се кара от много хора, които се хвърлят на ниската цена на италианките и после не могат да ги поддъжат. И не карат с крадени части, а с такива "втора ръка" и спят с чиста съвест.
Аз се чудя друго - как точно си потрошават собствените огледала, че да им трябват нови. Когато откраднаха моите, отидох в Дару и си купих нови. И така правят много други хора. Значи докато някой не счупи собствените си, не би трябвало да има търсене. Само че като следя темите с кражбите, оставам с впечатлението, че огледалата са консуматив.
Проблема не е само при Е39, колега. Наскоро приятел с Е60 изгоря с волан и аербег к-т. А вечера чух за свалени фарове и халогени на Е46 кабрио с новия фейс. Нещо пак са се активизирали гадовете. Бяха попрестанали по едно време.
Вярно е че се краде от всякакви коли, но нашите според мен стават по-често жертва. А тази Е60-ка явно е стнала донор на катастрофирала кола.
Преди няколко месеца спирам на светофар и в съседната лента мацка с нова С (Це) Класа с прибрани към купето огледала. Свиркам и и казвам, че е забравила огледалата. Отговора - не съм, откраднаха ги. Аз останах като гръмнат. Иначе в единствения ден, в който аз бях без огледала, карах по същия начин - с прибрани огледала, с надеждата околните да се пазят от мен - идиота, който е забравил да ги отвори и не му прави впечатление.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
По кротко ве колега ,нещо се дървиш май май ,ще ти кажа нещо ,човек се обижда само и само от истината.Затова можеш по спокойно да обясниш за произхода им ,защото преди дни като щавеха моята кола ако ми беше пред очите...........незнам как щеше да обясняваш че чакаш влака ,нищо лично ,със здравеTheKiller написа:i4koo написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106332 Колега потърси си ги тук
така ли бе отворко? точно в този линк който си дал е писан произхода на огледалата и другите части,които ПРЕпродавам,влезни и виж,който не вярва да заповяда да му покажа произхода им,НЯМАШ ПРАВО да ме обвиняваш неоснователно и безпричинно като не си сигурен и дори си нямаш идея,грозно е само с тъпите ти предположения и че не си на кеф да плюеш по хората,ще те помоля да се въздържаш от тези коментари!!!![]()
![]()
Не знам дали този ник кикдаун е твой ама ми писна от такива разбирачи като вас

Нищо лично ,Просто бизнес !
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
i4koo написа:По кротко ве колега ,нещо се дървиш май май ,ще ти кажа нещо ,човек се обижда само и само от истината.Затова можеш по спокойно да обясниш за произхода им ,защото преди дни като щавеха моята кола ако ми беше пред очите...........незнам как щеше да обясняваш че чакаш влака ,нищо лично ,със здравеTheKiller написа:i4koo написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106332 Колега потърси си ги тук
така ли бе отворко? точно в този линк който си дал е писан произхода на огледалата и другите части,които ПРЕпродавам,влезни и виж,който не вярва да заповяда да му покажа произхода им,НЯМАШ ПРАВО да ме обвиняваш неоснователно и безпричинно като не си сигурен и дори си нямаш идея,грозно е само с тъпите ти предположения и че не си на кеф да плюеш по хората,ще те помоля да се въздържаш от тези коментари!!!![]()
![]()
Не знам дали този ник кикдаун е твой ама ми писна от такива разбирачи като вас
Замисли се теб ако те обвинят в нещо което не си извършил несправедливо дали няма да реагираш като мен,произхода им го пише в темата която съм пуснал,ако не си я чел цялата прочети я,как така да съм ти бил пред очите ти болен ли си бе човек какъв ме изкарваш бе,хич не е нищо лично а си е точно лично отправено обвинение без основания за това,помолих те да спреш с тези изказвания,докато не спреш ще ти се дървя колкото си искам смешник,след като ти проявяваш неколегиално отношение към мен и аз ще ти отвръщам със същото,не можах да разбера с каква връзка ми казваш това за щавенето на твойта кола и аз какво общо имам,заради тъпите си подозрения и че ти е криво да ме обвиняваш мен,ако съм ти толкова трън в очите ще се срещнем и ще се разберем като си толкова мераклия,ще ти покажа произхода(който е писан в темата ми) им и после с удоволствие искам да ми наддадеш шамарите ама задължително!!!
/// 6>4

а бе вие все едно от друга планета идвате...някой е счупил огледалото и тръгнал точно твоето огледало да сваля...чудя се за умствения капацитет на форума от време на време..вземете разберете че щом има наркомани или заявка за кола няма никой да ти бара колата...пък това неоснователно обвинение ще го оставя без коментар..много е лесно е да показваш с пръста и да дрънкаш глупости. нали колега??без да се обиждаш и4ко ама много си прост брат ми...лек ти ден
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега то си личи кой е простия от коментарите ,няма да ти опострофирам повече ,а колегата килър фактури даваш ли и показваш ли като го продаваш да попитам ,защото само така се доказва произхода им ,Честит 8 март и на двамата виgrnka написа:а бе вие все едно от друга планета идвате...някой е счупил огледалото и тръгнал точно твоето огледало да сваля...чудя се за умствения капацитет на форума от време на време..вземете разберете че щом има наркомани или заявка за кола няма никой да ти бара колата...пък това неоснователно обвинение ще го оставя без коментар..много е лесно е да показваш с пръста и да дрънкаш глупости. нали колега??без да се обиждаш и4ко ама много си прост брат ми...лек ти ден

Нищо лично ,Просто бизнес !
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
i4koo написа:Колега то си личи кой е простия от коментарите ,няма да ти опострофирам повече ,а колегата килър фактури даваш ли и показваш ли като го продаваш да попитам ,защото само така се доказва произхода им ,Честит 8 март и на двамата виgrnka написа:а бе вие все едно от друга планета идвате...някой е счупил огледалото и тръгнал точно твоето огледало да сваля...чудя се за умствения капацитет на форума от време на време..вземете разберете че щом има наркомани или заявка за кола няма никой да ти бара колата...пък това неоснователно обвинение ще го оставя без коментар..много е лесно е да показваш с пръста и да дрънкаш глупости. нали колега??без да се обиждаш и4ко ама много си прост брат ми...лек ти ден
Другите колеги от форума,които продават авточасти втора употреба дават ли фактури,ти как мислиш? За 8 март държа да ми го честитиш лично!
/// 6>4

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Баси, чак почнах да се притеснявам и се замислям дали мойте да не ги сваля сам и да ги залепя с мнооогоо поксипол, поне застрахователя да плати нещо като се опитат да ги гепят.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d

Колко струват огледала с бленда и нагреватели та са толкова желани?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Номенклатурен номер : 51168266493
Описание : ОГЛЕДАЛО
Ед.цена (с ДДС) : 636.49 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
под "ОГЛЕДАЛО" разбирай стъкло само
Описание : ОГЛЕДАЛО
Ед.цена (с ДДС) : 636.49 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
под "ОГЛЕДАЛО" разбирай стъкло само
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Лепете ги с силикон, с покси-пол не става, не издържа на температурните амплитуди и пак ги взимат - лично съм го опитал.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4