ВЪЗМУТИТЕЛНО НАПРАВО ТРАГИЧНО

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 07 Мар 2009, 22:26

AGD написа:Е39 стана масов автомобил. Съответно се кара от много хора, които се хвърлят на ниската цена на италианките и после не могат да ги поддъжат. И не карат с крадени части, а с такива "втора ръка" и спят с чиста съвест.
Аз се чудя друго - как точно си потрошават собствените огледала, че да им трябват нови. Когато откраднаха моите, отидох в Дару и си купих нови. И така правят много други хора. Значи докато някой не счупи собствените си, не би трябвало да има търсене. Само че като следя темите с кражбите, оставам с впечатлението, че огледалата са консуматив.

Проблема не е само при Е39, колега. Наскоро приятел с Е60 изгоря с волан и аербег к-т. А вечера чух за свалени фарове и халогени на Е46 кабрио с новия фейс. Нещо пак са се активизирали гадовете. Бяха попрестанали по едно време.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 07 Мар 2009, 23:12

koko29 написа:
AGD написа:Е39 стана масов автомобил. Съответно се кара от много хора, които се хвърлят на ниската цена на италианките и после не могат да ги поддъжат. И не карат с крадени части, а с такива "втора ръка" и спят с чиста съвест.
Аз се чудя друго - как точно си потрошават собствените огледала, че да им трябват нови. Когато откраднаха моите, отидох в Дару и си купих нови. И така правят много други хора. Значи докато някой не счупи собствените си, не би трябвало да има търсене. Само че като следя темите с кражбите, оставам с впечатлението, че огледалата са консуматив.

Проблема не е само при Е39, колега. Наскоро приятел с Е60 изгоря с волан и аербег к-т. А вечера чух за свалени фарове и халогени на Е46 кабрио с новия фейс. Нещо пак са се активизирали гадовете. Бяха попрестанали по едно време.

Вярно е че се краде от всякакви коли, но нашите според мен стават по-често жертва. А тази Е60-ка явно е стнала донор на катастрофирала кола.
Преди няколко месеца спирам на светофар и в съседната лента мацка с нова С (Це) Класа с прибрани към купето огледала. Свиркам и и казвам, че е забравила огледалата. Отговора - не съм, откраднаха ги. Аз останах като гръмнат. Иначе в единствения ден, в който аз бях без огледала, карах по същия начин - с прибрани огледала, с надеждата околните да се пазят от мен - идиота, който е забравил да ги отвори и не му прави впечатление.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 08 Мар 2009, 0:50

TheKiller написа:
i4koo написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106332 Колега потърси си ги тук :evil:

така ли бе отворко? точно в този линк който си дал е писан произхода на огледалата и другите части,които ПРЕпродавам,влезни и виж,който не вярва да заповяда да му покажа произхода им,НЯМАШ ПРАВО да ме обвиняваш неоснователно и безпричинно като не си сигурен и дори си нямаш идея,грозно е само с тъпите ти предположения и че не си на кеф да плюеш по хората,ще те помоля да се въздържаш от тези коментари!!! :evil: :evil: :evil: Не знам дали този ник кикдаун е твой ама ми писна от такива разбирачи като вас :evil:
По кротко ве колега ,нещо се дървиш май май ,ще ти кажа нещо ,човек се обижда само и само от истината.Затова можеш по спокойно да обясниш за произхода им ,защото преди дни като щавеха моята кола ако ми беше пред очите...........незнам как щеше да обясняваш че чакаш влака ,нищо лично ,със здраве ;)
Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 08 Мар 2009, 5:03

i4koo написа:
TheKiller написа:
i4koo написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106332 Колега потърси си ги тук :evil:

така ли бе отворко? точно в този линк който си дал е писан произхода на огледалата и другите части,които ПРЕпродавам,влезни и виж,който не вярва да заповяда да му покажа произхода им,НЯМАШ ПРАВО да ме обвиняваш неоснователно и безпричинно като не си сигурен и дори си нямаш идея,грозно е само с тъпите ти предположения и че не си на кеф да плюеш по хората,ще те помоля да се въздържаш от тези коментари!!! :evil: :evil: :evil: Не знам дали този ник кикдаун е твой ама ми писна от такива разбирачи като вас :evil:
По кротко ве колега ,нещо се дървиш май май ,ще ти кажа нещо ,човек се обижда само и само от истината.Затова можеш по спокойно да обясниш за произхода им ,защото преди дни като щавеха моята кола ако ми беше пред очите...........незнам как щеше да обясняваш че чакаш влака ,нищо лично ,със здраве ;)

Замисли се теб ако те обвинят в нещо което не си извършил несправедливо дали няма да реагираш като мен,произхода им го пише в темата която съм пуснал,ако не си я чел цялата прочети я,как така да съм ти бил пред очите ти болен ли си бе човек какъв ме изкарваш бе,хич не е нищо лично а си е точно лично отправено обвинение без основания за това,помолих те да спреш с тези изказвания,докато не спреш ще ти се дървя колкото си искам смешник,след като ти проявяваш неколегиално отношение към мен и аз ще ти отвръщам със същото,не можах да разбера с каква връзка ми казваш това за щавенето на твойта кола и аз какво общо имам,заради тъпите си подозрения и че ти е криво да ме обвиняваш мен,ако съм ти толкова трън в очите ще се срещнем и ще се разберем като си толкова мераклия,ще ти покажа произхода(който е писан в темата ми) им и после с удоволствие искам да ми наддадеш шамарите ама задължително!!!
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 08 Мар 2009, 11:24

а бе вие все едно от друга планета идвате...някой е счупил огледалото и тръгнал точно твоето огледало да сваля...чудя се за умствения капацитет на форума от време на време..вземете разберете че щом има наркомани или заявка за кола няма никой да ти бара колата...пък това неоснователно обвинение ще го оставя без коментар..много е лесно е да показваш с пръста и да дрънкаш глупости. нали колега??без да се обиждаш и4ко ама много си прост брат ми...лек ти ден

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 08 Мар 2009, 11:41

grnka написа:а бе вие все едно от друга планета идвате...някой е счупил огледалото и тръгнал точно твоето огледало да сваля...чудя се за умствения капацитет на форума от време на време..вземете разберете че щом има наркомани или заявка за кола няма никой да ти бара колата...пък това неоснователно обвинение ще го оставя без коментар..много е лесно е да показваш с пръста и да дрънкаш глупости. нали колега??без да се обиждаш и4ко ама много си прост брат ми...лек ти ден
Колега то си личи кой е простия от коментарите ,няма да ти опострофирам повече ,а колегата килър фактури даваш ли и показваш ли като го продаваш да попитам ,защото само така се доказва произхода им ,Честит 8 март и на двамата ви :guitarist:
Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 08 Мар 2009, 13:40

i4koo написа:
grnka написа:а бе вие все едно от друга планета идвате...някой е счупил огледалото и тръгнал точно твоето огледало да сваля...чудя се за умствения капацитет на форума от време на време..вземете разберете че щом има наркомани или заявка за кола няма никой да ти бара колата...пък това неоснователно обвинение ще го оставя без коментар..много е лесно е да показваш с пръста и да дрънкаш глупости. нали колега??без да се обиждаш и4ко ама много си прост брат ми...лек ти ден
Колега то си личи кой е простия от коментарите ,няма да ти опострофирам повече ,а колегата килър фактури даваш ли и показваш ли като го продаваш да попитам ,защото само така се доказва произхода им ,Честит 8 март и на двамата ви :guitarist:

Другите колеги от форума,които продават авточасти втора употреба дават ли фактури,ти как мислиш? За 8 март държа да ми го честитиш лично!
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 08 Мар 2009, 14:03

TheKiller написа:За 8 март държа да ми го честитиш лично!

Да не забравите и да се цункате :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 08 Мар 2009, 22:50

Егати, ш.....ните хероини ви накараха да се изпокарате бре, хахахха:D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 09 Мар 2009, 0:30

пичове и аз съм без огледала , да е..а мама и м скапана .

ВСЕКИ ЛЕВ ИЗКАРАН ОТ КРАДЕНИ ЧАСТИ ДА ГИ ДАДЕТЕ ЗА ЛЕКАРТСТВА !!! . ЕГАСИ ПОМИАРИТЕ .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 09 Мар 2009, 2:19

Баси, чак почнах да се притеснявам и се замислям дали мойте да не ги сваля сам и да ги залепя с мнооогоо поксипол, поне застрахователя да плати нещо като се опитат да ги гепят.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 09 Мар 2009, 2:47

:shock: Ужас! Май и аз да слизам да лепя?

Колко струват огледала с бленда и нагреватели та са толкова желани?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 09 Мар 2009, 3:01

Номенклатурен номер : 51168266493
Описание : ОГЛЕДАЛО
Ед.цена (с ДДС) : 636.49 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

под "ОГЛЕДАЛО" разбирай стъкло само

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 09 Мар 2009, 3:07

:uups: Мдам, май е време да почна да си прибирам огледалата :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 09 Мар 2009, 11:22

Лепете ги с силикон, с покси-пол не става, не издържа на температурните амплитуди и пак ги взимат - лично съм го опитал.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ПредишнаСледваща

Назад към E39