как да прекъсна работата на ЕЛ. стъклата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Благодаря колега,скоро се връщам в София и ще се свържа за адрес,телефон и т.н.,ако нямате нищо против разбира се 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
РАСИ е богаташче и не му пука за парите заебете го него ех дано некои ден и аз съм като него играч, всеки завои му е дрифт и всяка права драг, голем подлец е
а за фолиото е това са пичовете само в галериата може да видите какви коли са правили
http://www.tonirane-folio.com/
map13 жалко за тебе колега, трудно ли го махна фолиото на предните стъкла ? да ме не ебат и мене след време за предните
много красиво ти седеше на колата ама пустите КЕНЕФИ нали трябва да се заядат за нещо, докато в гърция маи до 80% беше позволено на всички стъкла..

а за фолиото е това са пичовете само в галериата може да видите какви коли са правили
http://www.tonirane-folio.com/
map13 жалко за тебе колега, трудно ли го махна фолиото на предните стъкла ? да ме не ебат и мене след време за предните

много красиво ти седеше на колата ама пустите КЕНЕФИ нали трябва да се заядат за нещо, докато в гърция маи до 80% беше позволено на всички стъкла..
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
жалко дам !! ми аз си мислех, че ще падне със зор ... ама за 5мин го отлепих и още 10мин с един парцал с кореселин и всичко е ток ...
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз съм отзаде с 75% затъмнение, вътреш всичко ми е черно, седалки, таван, табло и врати, отпреде сложих също токлко и викам, а прекалил съм
и сега го смених с леко синкав отенак мн.добро.

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2