Губи oбороти
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Все още не съм си сменял горивния филтър , днес ходих наляво, надясно но никой не работи в понеделник ще отида да го сменя но не вярвам да е от него проблема.Както каза колегата по долу ще проверя за скъсан маркуч за въздуха към двигателя .Благодаря ви все пак , в понеделник ще пиша какво съм надробил
BMW ®
Колеги смених горивния филтър но няма никаква разлика ... все едно и също.Казах да проверят за скъсан или пукнат маркуч те казаха че ако има ще пръска гориво навсякъде . Значи май е от датчика на коляновия вал или ТПС датчика . Не обичам да гадая така че ако имам път към Бургас трябва да се отиде на една диагностика
BMW ®
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
hellsgate написа:Също така , не знам дали е един и същ проблема но няма никакъв ряз колата . Изключително тромава. На баща ми форд мондеото 1.6 90 коня се изтрелва 20 пъти повече
Ти на диагностика ходи ли?
- joropc
- младши ентусиаст
-
hellsgate написа:Във вторник се записах при едно момче , целия град ходи там мисля че ще стане работата . Само тези датчици на валовете ми се сторят подозрителни а може и да е инжекцията
Много време отлагаш с тази диагностика.Трябваше да почнеш от там.Дано пича ти намери проблема веднага.
- joropc
- младши ентусиаст
-
WALL написа:Колега от доста време ти чета за проблема... Отиваш на диагностика и почват да ти проверяват всичко по двигатела по параметри... не само за грешки... Успех и пиши после! Аз съм за датчик на колянов вал.
Колега WALL,пуснах ти ЛС,получи ли го?
Колеги отидох при "пича" , но само където отидох ... просто ми е*а колата ТОТАЛНО ! Намери че е датчик на разпределителен вал само че се направи на професионалист и реши да изтрие някой други грешки . След като изтри грешките таблото ми въобще не функционира .... нито показва температурата на колата нито нивото на бензина , обортомера ...абе всичко е аут. Само ми изписва от долу eeprom нещо такова - АМАН ОТ МАЙСТОРИ. Отидох при един мой познат той е майстор само че няма инструменти за диагностика и ми каза че колата въри на 3 цилиндъра . Запитването ми е може ли от електрониката да върви на 3 цилиндъра ?
BMW ®
- joropc
- младши ентусиаст
-
hellsgate написа:Колеги отидох при "пича" , но само където отидох ... просто ми е*а колата ТОТАЛНО ! Намери че е датчик на разпределителен вал само че се направи на професионалист и реши да изтрие някой други грешки . След като изтри грешките таблото ми въобще не функционира .... нито показва температурата на колата нито нивото на бензина , обортомера ...абе всичко е аут. Само ми изписва от долу eeprom нещо такова - АМАН ОТ МАЙСТОРИ. Отидох при един мой познат той е майстор само че няма инструменти за диагностика и ми каза че колата въри на 3 цилиндъра . Запитването ми е може ли от електрониката да върви на 3 цилиндъра ?
Чакай сега,тоя МАЙСТОР като ти се и...ра на колата,ти какво направи?Просто си взе ключовете и си тръгна ли?

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3