Настъпване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Straho_ooD
- Потребител
-
Значи до 3 500 об. няма НИКАКЪВ проблем, така ли?
A дали е кофти като я вкарвам в обороти на полусъединител? И ако да, за кое е вредно - за съединителя, за двигателя, или за нещо друго?
А самото влизане в завой са висока скорост и не много газ прецаква ли нещо? А с много газ?
Ако карам без кора отдолу ще имам ли проблеми?
Ако карам постоянно с добавки(Редекс за нафтата, СТП за маслото) ще избуша ли двигателя по-бързо?
Thanks!!!
A дали е кофти като я вкарвам в обороти на полусъединител? И ако да, за кое е вредно - за съединителя, за двигателя, или за нещо друго?
А самото влизане в завой са висока скорост и не много газ прецаква ли нещо? А с много газ?
Ако карам постоянно с добавки(Редекс за нафтата, СТП за маслото) ще избуша ли двигателя по-бързо?
Thanks!!!
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Straho_ooD написа:Значи до 3 500 об. няма НИКАКЪВ проблем, така ли?
Thanks!!!
а бе ти тъпак ли си???
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Давай смело моето момче ,то ще се чуеStraho_ooD написа:Значи до 3 500 об. няма НИКАКЪВ проблем, така ли?
Thanks!!!

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Аз гледам да не влизам в остри завои с повече от 2850 оборота, защото е лошо за шарнирите. Внимавай колега. Ако ти е трудно да преценяш точно оборотите си пусни дигиталния оборотомер от скритите менюта на борд компа. Ако нямаш наистина кори отдолу не я форсирай на полусъединител, защото ще я избушиш.
- Straho_ooD
- Потребител
-
Аз гледам да не влизам в остри завои с повече от 2850 оборота, защото е лошо за шарнирите. Внимавай колега. Ако ти е трудно да преценяш точно оборотите си пусни дигиталния оборотомер от скритите менюта на борд компа. Ако нямаш наистина кори отдолу не я форсирай на полусъединител, защото ще я избушиш
Мерси, ще се постарая!
а бе ти тъпак ли си???
Ти май скоро не си ял бой? Пиши на лс да се разберем къде да ти разбия зъбките нахални! Ако не пишеш, ще ти разровя всички селски мнения и все ще разбера как да те открия и да те извадя от гадната дупка в която си се сврял и смърдиш, помияр нахален!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Straho_ooD написа:Аз гледам да не влизам в остри завои с повече от 2850 оборота, защото е лошо за шарнирите. Внимавай колега. Ако ти е трудно да преценяш точно оборотите си пусни дигиталния оборотомер от скритите менюта на борд компа. Ако нямаш наистина кори отдолу не я форсирай на полусъединител, защото ще я избушиш
Мерси, ще се постарая!а бе ти тъпак ли си???
Ти май скоро не си ял бой? Пиши на лс да се разберем къде да ти разбия зъбките нахални! Ако не пишеш, ще ти разровя всички селски мнения и все ще разбера как да те открия и да те извадя от гадната дупка в която си се сврял и смърдиш, помияр нахален!
Алооо...fight club-a

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Ей сополкйо така 6те те бия, че ще ти направя гърба по-мек от корема ако те хвана!
Ако искаш близка среща довечера на сбирката в дружба ще съм там и с удоволствие ще те сритам!

Ако искаш близка среща довечера на сбирката в дружба ще съм там и с удоволствие ще те сритам!

vaaseetoo написа:Ей сополкйо така 6те те бия, че ще ти направя гърба по-мек от корема ако те хвана!

Не се яжте така... Сбирката на Форума наближава, да вземат да сложат един тепих и кой на който има зъб.......

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Воденичаров написа: Ако ти е трудно да преценяш точно оборотите си пусни дигиталния оборотомер от скритите менюта на борд компа
Колега, би ли изяснил това как става? За малкия борд ли става дума?
twake написа:Воденичаров написа: Ако ти е трудно да преценяш точно оборотите си пусни дигиталния оборотомер от скритите менюта на борд компа
Колега, би ли изяснил това как става? За малкия борд ли става дума?
От скритите менюта 7; обороти на двигатела
Последна промяна WALL на 03 Мар 2009, 13:42, променена общо 1 път
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
twake написа:Нещо не те разбирам. Как се стига до тези скрити менюта? Сори за въпросите.
Ти шегуваш ли се?

- Straho_ooD
- Потребител
-
Ей сополкйо така 6те те бия, че ще ти направя гърба по-мек от корема ако те хвана!
Ща схрускам
На коя спирка, в коя Дружба, в колко часа, безполезен?
Ще дойда сам, заклевам се!
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Залагам 5 лв на Вассето че ще биеStraho_ooD написа:Ей сополкйо така 6те те бия, че ще ти направя гърба по-мек от корема ако те хвана!
Ща схрускам
На коя спирка, в коя Дружба, в колко часа, безполезен?
Ще дойда сам, заклевам се!

Нищо лично ,Просто бизнес !
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4