Помощ части за фарове

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от signala » 05 Фев 2009, 13:29

Абе ще пробвам без стъкла пък ако не свети добре пак ще ги сложа,нищо че ще разглобявам фар за 10-ти път :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 06 Фев 2009, 18:18

anzak написа:
boby29 написа:
anzak написа:абе колега ти утре ще спукаш гума и пак помощ ще искаш някои да ти я смени тия пластмаси отиваш в един магазин за авточасти и си ги купуваш и в оторизиран сервиз можеш да отидеш те и без това са към 30 кинта навсякъде и само оригинални има

А аз пък мога да ти кажа, че успешно могат и да се лепят! Или пак би трябвало да ходя в сервиза според тебе? То тогава половината форум е излишен - всеки да си ходи в Дару или Камор, така ли?
Тебе някой конкретно нещо пита ли те та се дразниш и се обаждаш?

някъде да си видял да съм казал на някои да отиде в камор или дару ама извиняваи ще ги залепиш ако са прегорели около кукувден някъде и пича не пита къде може да му излезе без пари а къде може да намери такива и нещо не ми е ясно какъв ти е проблема на теб или не разбра какво съм написал

Ами видях да -

[/quote]
офффффффф ти обаче наистина през редовете четеш чети внимателно сега дали от даро от ауто+ от които и да е магазин за авточасти ще ти дадат едно и също нещо и то ще е ОРИГИНАЛНО защото тия щипки ги има само ОРИГИНАЛНИ [/quote]

Човека не пита откъде може да си ги купи или къде да му ги сменят, а как да си го направи сам!
И освен това като не знаеш КАК да ги залепиш, не значи, че НЕ МОЖЕ! Лепилото е двукомпонентно на Bison и щом вече два месеца здраво каране не е мръднало по тукашните дупки не знам какво трябва да ме кара да си мисля че утре ще падне.
Аман от разбирачи на всяка манджда мерудия...
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 06 Фев 2009, 21:26

boby29 написа:
anzak написа:
boby29 написа:
anzak написа:абе колега ти утре ще спукаш гума и пак помощ ще искаш някои да ти я смени тия пластмаси отиваш в един магазин за авточасти и си ги купуваш и в оторизиран сервиз можеш да отидеш те и без това са към 30 кинта навсякъде и само оригинални има

А аз пък мога да ти кажа, че успешно могат и да се лепят! Или пак би трябвало да ходя в сервиза според тебе? То тогава половината форум е излишен - всеки да си ходи в Дару или Камор, така ли?
Тебе някой конкретно нещо пита ли те та се дразниш и се обаждаш?

някъде да си видял да съм казал на някои да отиде в камор или дару ама извиняваи ще ги залепиш ако са прегорели около кукувден някъде и пича не пита къде може да му излезе без пари а къде може да намери такива и нещо не ми е ясно какъв ти е проблема на теб или не разбра какво съм написал

Ами видях да -

офффффффф ти обаче наистина през редовете четеш чети внимателно сега дали от даро от ауто+ от които и да е магазин за авточасти ще ти дадат едно и също нещо и то ще е ОРИГИНАЛНО защото тия щипки ги има само ОРИГИНАЛНИ [/quote]

Човека не пита откъде може да си ги купи или къде да му ги сменят, а как да си го направи сам!
И освен това като не знаеш КАК да ги залепиш, не значи, че НЕ МОЖЕ! Лепилото е двукомпонентно на Bison и щом вече два месеца здраво каране не е мръднало по тукашните дупки не знам какво трябва да ме кара да си мисля че утре ще падне.
Аман от разбирачи на всяка манджда мерудия...[/quote]
ай стига си ги лепил с бизон и 2 месеца да ти държат разбирачо нека да са опечени пак ще ги залепиш аз ти казах кога точно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 07 Фев 2009, 11:43

Значи утре да ги чакам да се разлепят ли? :mhihi: Защото два месеца вече минаха и не са мръднали, пък нали сега се кара при постоянно запалени фарове, та не знам кое, как и колко ще се пържи, ама...
Ай със здраве! 8)
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38

Мнение от maty_m » 07 Фев 2009, 22:54

Колегата anzak е прав - вместо да си играеш да ги лепиш ( и като ги залепиш не знаеш колко време ще те изкарат и после пак разкачай и закачай и т.н.), по - добре си купи нови, наистина не са скъпи - около 30 - 35 кинта на фар и смяната става бързо. Повярвай, по - добрия вариант е, аз моите си ги направих преди седмица. Пък и по - добро от новото няма. Айде със здраве!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CLM-Ivo » 13 Фев 2009, 1:46

И аз имах този проблем с едната щипка. Разглобих си фара- хем да го почистя и залепих тая пластмасова простотия. Като отидох да го слагам тва ми ти се счупи пак! Нервирах се и извиках едно приятелче с поялник и тая пластмаса я шинирахме с дебела тел. Не се е обадил тоя проблем повече, не вярвам и да се обади...
Друг е въпроса, че докато се занимавахме с фара и след това се почерпахме за долу горе нова щипка, но това е въпрос на личен избор. На мен не ми се даваха пари за такова нещо.
Та ако ви се занимава- ако не ще да се лепи го шинирайте.
Ако не ви се занимава - купете си :)

Предишна

Назад към E39