Има ли по-дефектна кола от BMW 525 tds ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
еми аз като взех моята 520ка след дни мои приятел взе 525тдс и оттогава до сега все имам наблюдение в/у 2те коли, и така
иначе си прав, всеки си определя цената на колата, ако ще и 20 да е
иначе си прав, всеки си определя цената на колата, ако ще и 20 да е
Колеги, може би е моя грешката , че не споменах, че колата я карам съвсем внимателно и на всяка дупка буквално спирем,за да нямам после проблеми. Мога да ви уверя, че не я карам като бесен, нито пък с високи скорости. Точно за това не мога да си обясня, от къде са тези проблеми. Предишната ми кола беше 524 турбо дизел 1992 г. и не съм имал никакви проблеми с нея.
Последна промяна Бък на 04 Фев 2009, 14:50, променена общо 4 пъти
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
тая кола явно е имала много проблеми преди да я продадат и е била стегната да лови око.Специално за този двигател е малко по претенциозен и създава проблеми на доста места затова който е решил да си купува този модел бмв с този двигател задължително да вземе някой със него който разбира и ще му помогне!!!Но обърне ли се внимание на проблемните точки колата върви прекрасно!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
sash0 не само ти си на това мнение че подръжката на бензина е по лесна по безпроблемна и по ефтина, а тези пари за ремонтите по тдс ако отидат за акциз на 528i ааах..
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега аз лично като видя ТДС бягам като дявол от тамян
Само сравни темите за бензин и тдс и си направи сам заключение ,успех 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
аз пък и двете ги имам и да ти кажа разлика никаква няма даже бензинката пукна глава без прегряване без нищо докато тдс-а е чук нищо му няма
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
Аз лично съм се наплашил от бензина.Не съм карал,но един познат от както го помня кара само BMW и то все бензинови.Коляновите валове му бяха консуматив!!!То небеха ламбди сонди,дебитомери,помпи,кабели и какво ли още не..Горяха масло повече от бензина!На бензина малко нещо да не е в ред и разхода става
.Сега кара tds,каза,че повече никога няма да си вземе бензин.

62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5