Случка с Е 39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
signala написа:Колеги дайте няква яснота за това съпротивление защото моята кола като я изгася даже да я заключа и продалжава да духа парното,Без разбира се да сам пуснал rest.За кой управляващ блок на парното става въпрос,самия дисплей на климатроника ли?
И мойта е така! Но след 10-15мин май се изключва. Първоначално си мислех, че е таралеж, но вентилатора ми си държи оборотите когато работи двигатела.... Бях чел нещо, че така правела докато "заспи".. Да ли е това или съпротивление.... вентилатора си тръгва спира...
Re: Случка с Е 39
Благодаря на всички колеги за мненията.Днес колата беше наред нямаше проблеми ще я наблюдавам ако пак стане така ще пиша.
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
anzak написа:абе вие съвсем се отнесохте едното е управление на климатроника а другото е таралежа на вентилатора проблема на 99% е таралежа
Значи искаш да кажеш че моя вентилатор се включва сам заради таралежа?Защото на Е36-та ми сменях таралеж но точно поради обратната причина че не ми тръгваше вентилатора,а тогава си сложих таралеж от Е39 оказаха се еднакви

- signala
- кандидат ентусиаст
-
WALL написа:signala написа:Колеги дайте няква яснота за това съпротивление защото моята кола като я изгася даже да я заключа и продалжава да духа парното,Без разбира се да сам пуснал rest.За кой управляващ блок на парното става въпрос,самия дисплей на климатроника ли?
И мойта е така! Но след 10-15мин май се изключва. Първоначално си мислех, че е таралеж, но вентилатора ми си държи оборотите когато работи двигатела.... Бях чел нещо, че така правела докато "заспи".. Да ли е това или съпротивление.... вентилатора си тръгва спира...
Да и моята след определено време спира,незнам колко е точно но едва ли има нещо общо с заспиването защото имам 4-ма приятели с Е39 и на никой не прави така.Също като теб и аз нямам никакви проблеми докато колата си работи и си ползвам парното или климата,а от Е36-та знам че като ми заминаваше таралежа вентилатора полудява ту духа ту не,или пък работи само на една степен на другите не,и така докато не спря един ден нацяло

- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
signala написа:anzak написа:абе вие съвсем се отнесохте едното е управление на климатроника а другото е таралежа на вентилатора проблема на 99% е таралежа
Значи искаш да кажеш че моя вентилатор се включва сам заради таралежа?Защото на Е36-та ми сменях таралеж но точно поради обратната причина че не ми тръгваше вентилатора,а тогава си сложих таралеж от Е39 оказаха се еднакви
да колега точно това искам да кажа
- signala
- кандидат ентусиаст
-
anzak написа:signala написа:anzak написа:абе вие съвсем се отнесохте едното е управление на климатроника а другото е таралежа на вентилатора проблема на 99% е таралежа
да колега точно това искам да кажа
Мерси колега още утре ще пробвам с таралеж от някой приятел и дано се окаже това проблема.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
обаче има един проблем таралежите са няколко вида и като го купуваш най добре с рамата на колата да отидеш
- signala
- кандидат ентусиаст
-
WALL написа:signala написа: Мерси колега още утре ще пробвам с таралеж от някой приятел и дано се окаже това проблема.
Пиши после колега...
Нямах време тази седмица да се занимавам с колата,надявам се в събота да успея да пробвам с друг таралеж и ще пиша за резултата.
- signala
- кандидат ентусиаст
-
WALL написа:signala написа: Мерси колега още утре ще пробвам с таралеж от някой приятел и дано се окаже това проблема.
Пиши после колега...
Проблема наистина се оказа таралежа,сменихме ги с познат и веднага неговата започна да пуска сама парното а моята спря.Интересно беше че моя даже е сменян не е Сименс както всички които сам виждал а Валео

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3