Да попитам за бмв 525 тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Кой беше казал, че Мерцедеса е за ВОЗЕНЕ а БМВто е за КАРАНЕ....
Поринципно на по възрастните хора им харсват Мерцедесите... баща ми така и неможах да го убедя да слезне от неговия
Но ща чуеш много по въпроса ама всичко е до късмет к'ва кола ще вземете... успех и късмет
Поринципно на по възрастните хора им харсват Мерцедесите... баща ми така и неможах да го убедя да слезне от неговия

Но ща чуеш много по въпроса ама всичко е до късмет к'ва кола ще вземете... успех и късмет

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Карам точно такава кола от 2 години,като цяло съм много доволен.Ако колата е поддържана добре,няма какво да се чудите ами скачайте в нея. 

ТДС-а задължително през стенд преди да го купиш и гледай колата като цяло да е подържана. Ако човека е бил мърльо то си личи и по най-дребните детайли.
Мерца освен, че е ускорява като Икарус е и доста грозен. Е39-ката е светлинни години в дизайна пред 124-ката... Ако ще да е най-здравата кола на света не бих го избрал пред БМВ-то.
Мерца освен, че е ускорява като Икарус е и доста грозен. Е39-ката е светлинни години в дизайна пред 124-ката... Ако ще да е най-здравата кола на света не бих го избрал пред БМВ-то.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
в210-очиларка така наречената а в124- са най разпространените мерцедеси почват от 85-а година мисля до 95-а ги правят едни ръбати големи и много здрави
в мутренските години бяха много актуални заедно с е34

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2