ксенон на халогени
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
и моето мнение е , че с ксенон в халогените осветелнието отпред е доста по-добро . Сложих си 5000к , че нямаше 4300 да са еднакви с оригиналните Д2С крушки и голяма разлика не се виждаше външно (селяния нямаше 100%).
Хела +50% съм карал на дста коли , хубаво светят , но много често изгарят
Оригиналните крушки (и такива си поръчах веднъж за дългите , +30%) ме шешнаха тотално , на тях си пише с големи букви БМВ Груп
Цената за 2 Н7ци беше 47лв по спомени , та не са нещо брутално по-скъпи от всичко друго на пазара
Хела +50% съм карал на дста коли , хубаво светят , но много често изгарят

Оригиналните крушки (и такива си поръчах веднъж за дългите , +30%) ме шешнаха тотално , на тях си пише с големи букви БМВ Груп

Еми момчета , филма продължава
Сложихме нова крушка от Дару Кар за 320лв
и сега светят различно , новата свети по жълто
Ходихме до Дару да питаме и казват , че е нормално и ако искаме да се еднакви трябвало да се сменят и двете
Аз незнам какво му е нормалното да дадеш толкова пари за "оригинална крушка" и да свети така , та затова ми се иска да чуя и вие какво мислите ? Някой ако е имал подобен проблем нека сподели опит 

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
- vladi_nn
- кандидат ентусиаст
-
Да допълня за халогенните крушки които са различни от обикновените. Става въпрос за тези които са с +30%, +50% и т.н. На самата кутийка си пише, че техния живот е с 50% по малък от тези на обикновените. И горят наистина много често. Пробвал съм и с Филипс и Осрам. При ежедневна употреба изгарят за 3-4 месеца. А са средно по 15лв, така че всеки си решава. Ако се търси вариант крушката да не свети жълто и да не е ксенон, най добре става с тези на които пише XENON. Има ги по автоманиите. Те са обикновени крушки с оцветено стъкло и не горят толкова често. Проблема при тях е че не светят много добре, особено на мокро.Просто не жълто. Всеки сам си решава, но през три месеца по 30лв за крушки не е много добре. По добре китайски ксенон от най евтиния, но с поне една година гаранция 

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
WALL написа:vladi_nn написа:..., най добре става с тези на които пише XENON. Има ги по автоманиите...
Колега, аз имам друго мнение за тези крушки. Това е най некачествената крушка! Криви им са балоните, гърмят, и нагряват много направо стопяват
съгласен, тва са най-гадните боклуци

- vladi_nn
- кандидат ентусиаст
-
Аз не съм казал, че са качествени! Но по мои наблюдения изгарят по рядко от тези с които са 50% живот. Бях си купил такива за халогените и изкараха година и половина. Нямат никакви добри качества освен, че светят синьо. Аз съм за китайски ксенон с гаранция.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2