"Ремонт" в БОВА КАР
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Незнам колеги,момчето което се израси там ми е приятел,доста време гледахме фактурата и се чудихме да се смеем ли да плачем ли
А за симптомите на колата леко придърпваше в ниските обороти нищо повече.На диагностиката са установили бобина а свешите им е казал да сменят защото били на 70 000 км.

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
- m4r1qn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: C20LET
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Колега, това е пълна подигравка!!!
Какви са тези цени и каква е тази проверка на бубина
Въобще, цялата фактура е един пълен бъзик.Как така един път ти вземат пари за диагностика, после ти вземат пари да ти проверят бубина и накрая да ти изчистят грешките.Така както е описано, една проста диагностика, която във всеки друг оторизиран сервиз струва 60лв, на теб са ти взели 162.5лв.
И каква е тази проверка на DME блок, след като той също влиза в диагностика.
Вземай я тази фактура и отивай при управителя да се сърдиш.То не толкова за парите, ами тук очевадно те вземат за теле
Бил съм в Дару, Камор и Варна Карс, такива глупости не въм видял никъде, дори съм установил, че цените им са по-ниски от доста други сервизи!

Въобще, цялата фактура е един пълен бъзик.Как така един път ти вземат пари за диагностика, после ти вземат пари да ти проверят бубина и накрая да ти изчистят грешките.Така както е описано, една проста диагностика, която във всеки друг оторизиран сервиз струва 60лв, на теб са ти взели 162.5лв.
Вземай я тази фактура и отивай при управителя да се сърдиш.То не толкова за парите, ами тук очевадно те вземат за теле

Бил съм в Дару, Камор и Варна Карс, такива глупости не въм видял никъде, дори съм установил, че цените им са по-ниски от доста други сервизи!
- signala
- кандидат ентусиаст
-
mad_presley написа:Колега, това е пълна подигравка!!!
Точно това се чудихме и ние,много диагностики много проверки са направили нещо.И затова исках някой да каже колко струва едно закачане в друг оторизиран сервиз,и дали и там се плаща за всичко отделно?И защо проверка дме е отделно както и зануляването.Това са пълни глупости

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Според тази фактура колата би трябвало да е седяла 63,5 часа в сервиза, като непрекъснато и е правено нещо... Няма как да се случи това... Просто нещо е сбъркано защото по-скоро трябва да съберат всичките процедури в рамките на 2 часа, а не да им събират времената и с това да се получава дявол на магаре...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
signala написа:mad_presley написа:И затова исках някой да каже колко струва едно закачане в друг оторизиран сервиз,и дали и там се плаща за всичко отделно?И защо проверка дме е отделно както и зануляването.Това са пълни глупости
62лв струва диагностиката, като в тази цена е включена проверка на всичко, за което са ти взели пари.Точно за това е диагностика, първо ти я закачат, диагностицират, казват ти какъв е проблема и ти ако решиш ч ремонтираш при тях, ако не искаш при тях, просто знаеш какво е казала диагностиката и отиваш другаде да си го сменяш.
Тук си натоварен с минимум 100лв за излишни диагностики, които трябва да са включени в цената от 62лв.Всичко останало е нереално и според мен си е жива подигравка!
- signala
- кандидат ентусиаст
-
А изчистването на грешки отделно ли е както е на тази фактура или и то е включето в тази сума от 62 лв?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Всичко описано като диагностика влиза в тези 62лв, включително и изчистването.С две думи, 62лв струва закачането на диагностичния компютър, установяване на проблемите и изчистване на грешките.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Аз ви казах за тези капути ,товарят цените ,измислят ти какво ли не ,сменят части без да те питат ,а обяснението им че те така преценили.И знете ли за какво е това ,емии да лапнат по голям процент бонус към заплатата си приемчика и управителя 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
mad_presley написа:Бил съм в Дару, Камор и Варна Карс, такива глупости не въм видял никъде, дори съм установил, че цените им са по-ниски от доста други сервизи!
m4r1qn написа:в Дарукар е 5 за единица труд.

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2