Как ви звучи това?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
BManiaW написа:Записът е правен сутринта на студена кола.Ако гореше масло,пушекът щеше да е бяло-сив,колата ми не гори маслоТръбите отдолу са прави без гърнета само резонатори.Аз много добре знам,че в този форум,повечето сте статисти и си нямате хабер от коли.Повечето карате едни изтърбушени ръждясали маслогорци и когато видите нещо,което не можете да си позволите започвате да намирате кусури.Темата я пуснах за да питам да ли ви харесва звука,а не да слушам несвързани глупости
Много грубо, колега...много грубо

Иначе - да хубав е звука...ако приемеш комплимент от човек, каращ изтърбушена, ръждясала, маслогорна...нафтова печка (това трябва да е много зле)

Както виждаш не съм казал всички-"повечето"!Да грубо,ама каквото повикало,такова отговорилоDimitroff написа:BManiaW написа:Записът е правен сутринта на студена кола.Ако гореше масло,пушекът щеше да е бяло-сив,колата ми не гори маслоТръбите отдолу са прави без гърнета само резонатори.Аз много добре знам,че в този форум,повечето сте статисти и си нямате хабер от коли.Повечето карате едни изтърбушени ръждясали маслогорци и когато видите нещо,което не можете да си позволите започвате да намирате кусури.Темата я пуснах за да питам да ли ви харесва звука,а не да слушам несвързани глупости
Много грубо, колега...много грубо![]()
Иначе - да хубав е звука...ако приемеш комплимент от човек, каращ изтърбушена, ръждясала, маслогорна...нафтова печка (това трябва да е много зле)

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
дай малко по лекинко никой нищо не ти е казал да се дръвиш такъв
ае запали и гумите на таз мрасница да видим как става у хамериката

ае запали и гумите на таз мрасница да видим как става у хамериката

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ca_Ma написа:WALL стига си летел и ти![]()
какво ще карам Е39 540 4.4i бензин V8, и после ще се кача на 530д и повече ще ми хареса ли
Много на място казано

Аз продължавам да се интересувам от добавката за задната броня.от къде и колко или просто така си взел колата?
Колата е форсирана за малко,клипа съм го дублирал(2 пъти),оборотите не са минавали 4000.Добавката е правена и се продава в САЩ,не съм я срещал в европейски сайтове,сложих я когато преправих генерацията,имам още 1 единично гърне Рейсинг Динамик,което свалих от колата тогава.Не искам да сравнявам дизел и бензин,всеки си избира какво да кара.
Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
ае запали и гумите на таз мрасница да видим как става у хамериката![]()
Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,слагах двойни карборатори когато нямаше инжекцион и електроника,инжекционовите им разпилвах главите и още какво ли не...В София и околията имаше само един човек,който правеше перфектни ремонти на БМВ двигатели- Румен от Враждебна (за съжаление почина от рак много отдавна),след него единственните,които чуваха БМВта бяха едни механици от Абдовица.Та по това време ти брато сигурно си ходил с плетени панталонки.Сега всеки втори е "специалист"-РАЗБРА ЛИ МЕ ПРАВИЛНО

- vladi_nn
- кандидат ентусиаст
-
Не можах само да разбера защо почнах те да се нападате един друг. BManiaW, аз мисля, че тук във този форум има доста свестни хора. На мен са ми помагали много пъти
Не се пали толкова за това, че някой колега се е избазикал по начин който не ти е харесал. Гледай на тези изказвания по повърхностно.
П.П. Ако в место да се караш с колегите беше пуснал едно клипче на което присъстваш до колата, щеше да затвориш устата на всички които не вярват, че имаш такава кола

П.П. Ако в место да се караш с колегите беше пуснал едно клипче на което присъстваш до колата, щеше да затвориш устата на всички които не вярват, че имаш такава кола

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Аз мисля че не пуши много за дизел ,има и такива които пушят повече ,така ,сега за звука нищо особенно ,голфовете бръмчат по добре ,за добавката е пълен смях ,има едно тюнинг ауди със същата до нас и той си мисли че кара RS6
http://www.youtube.com/watch?v=_Hgaz4o5 ... re=related

Нищо лично ,Просто бизнес !
vladi_nn написа:Не можах само да разбера защо почнах те да се нападате един друг. BManiaW, аз мисля, че тук във този форум има доста свестни хора. На мен са ми помагали много пътиНе се пали толкова за това, че някой колега се е избазикал по начин който не ти е харесал. Гледай на тези изказвания по повърхностно.
Не съм се сетил!Можех да строя цялата фамилия до колата

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,слагах двойни карборатори когато нямаше инжекцион и електроника,инжекционовите им разпилвах главите и още какво ли не...В София и околията имаше само един човек,който правеше перфектни ремонти на БМВ двигатели- Румен от Враждебна (за съжаление почина от рак много отдавна),след него единственните,които чуваха БМВта бяха едни механици от Абдовица.Та по това време ти брато сигурно си ходил с плетени панталонки.Сега всеки втори е "специалист"-РАЗБРА ЛИ МЕ ПРАВИЛНО
[/quote]
Разбрах те ама много правилно... и ти ще ме рабереш ама по нататък... Сполай ти гастарбайтерю....

Разбрах те ама много правилно... и ти ще ме рабереш ама по нататък... Сполай ти гастарбайтерю....
[quote="i4koo"]Аз мисля че не пуши много за дизел ,има и такива които пушят повече ,така ,сега за звука нищо особенно ,голфовете бръмчат по добре ,за добавката е пълен смях ,има едно тюнинг ауди със същата до нас и той си мисли че кара RS6
Прав си спор няма
Защо не извадиш накоя снимка или видео на твойта кола или е срамна за гледане

Прав си спор няма

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3