Как ви звучи това?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 08 Дек 2008, 2:07

BManiaW написа:Записът е правен сутринта на студена кола.Ако гореше масло,пушекът щеше да е бяло-сив,колата ми не гори масло :winky: Тръбите отдолу са прави без гърнета само резонатори.Аз много добре знам,че в този форум,повечето сте статисти и си нямате хабер от коли.Повечето карате едни изтърбушени ръждясали маслогорци и когато видите нещо,което не можете да си позволите започвате да намирате кусури.Темата я пуснах за да питам да ли ви харесва звука,а не да слушам несвързани глупости :idea:

Много грубо, колега...много грубо :roll:

Иначе - да хубав е звука...ако приемеш комплимент от човек, каращ изтърбушена, ръждясала, маслогорна...нафтова печка (това трябва да е много зле) :idea:

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 08 Дек 2008, 2:22

Dimitroff написа:
BManiaW написа:Записът е правен сутринта на студена кола.Ако гореше масло,пушекът щеше да е бяло-сив,колата ми не гори масло :winky: Тръбите отдолу са прави без гърнета само резонатори.Аз много добре знам,че в този форум,повечето сте статисти и си нямате хабер от коли.Повечето карате едни изтърбушени ръждясали маслогорци и когато видите нещо,което не можете да си позволите започвате да намирате кусури.Темата я пуснах за да питам да ли ви харесва звука,а не да слушам несвързани глупости :idea:

Много грубо, колега...много грубо :roll:

Иначе - да хубав е звука...ако приемеш комплимент от човек, каращ изтърбушена, ръждясала, маслогорна...нафтова печка (това трябва да е много зле) :idea:
Както виждаш не съм казал всички-"повечето"!Да грубо,ама каквото повикало,такова отговорило :idea:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 08 Дек 2008, 2:34

Не ме разбра правилно...здраве да е ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 08 Дек 2008, 10:56

направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
дай малко по лекинко никой нищо не ти е казал да се дръвиш такъв
ае запали и гумите на таз мрасница да видим как става у хамериката ;) :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 08 Дек 2008, 12:28

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 19:49, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 08 Дек 2008, 12:56

WALL стига си летел и ти :mhihi:

какво ще карам Е39 540 4.4i бензин V8, и после ще се кача на 530д и повече ще ми хареса ли :mhihi:

а колегата с клипа ако верно форсира двигателя студен явно е доста зле, иначе звука е 6 :>

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 08 Дек 2008, 13:04

Ca_Ma написа:WALL стига си летел и ти :mhihi:

какво ще карам Е39 540 4.4i бензин V8, и после ще се кача на 530д и повече ще ми хареса ли :mhihi:

Много на място казано :mhihi:

Аз продължавам да се интересувам от добавката за задната броня.от къде и колко или просто така си взел колата?

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 08 Дек 2008, 13:29

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 19:48, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 08 Дек 2008, 13:56

Колата е форсирана за малко,клипа съм го дублирал(2 пъти),оборотите не са минавали 4000.Добавката е правена и се продава в САЩ,не съм я срещал в европейски сайтове,сложих я когато преправих генерацията,имам още 1 единично гърне Рейсинг Динамик,което свалих от колата тогава.Не искам да сравнявам дизел и бензин,всеки си избира какво да кара.

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 08 Дек 2008, 14:43

Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
дай малко по лекинко никой нищо не ти е казал да се дръвиш такъв
ае запали и гумите на таз мрасница да видим как става у хамериката ;) :bchug:

Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,слагах двойни карборатори когато нямаше инжекцион и електроника,инжекционовите им разпилвах главите и още какво ли не...В София и околията имаше само един човек,който правеше перфектни ремонти на БМВ двигатели- Румен от Враждебна (за съжаление почина от рак много отдавна),след него единственните,които чуваха БМВта бяха едни механици от Абдовица.Та по това време ти брато сигурно си ходил с плетени панталонки.Сега всеки втори е "специалист"-РАЗБРА ЛИ МЕ ПРАВИЛНО :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladi_nn » 08 Дек 2008, 15:16

Не можах само да разбера защо почнах те да се нападате един друг. BManiaW, аз мисля, че тук във този форум има доста свестни хора. На мен са ми помагали много пъти :!: Не се пали толкова за това, че някой колега се е избазикал по начин който не ти е харесал. Гледай на тези изказвания по повърхностно.

П.П. Ако в место да се караш с колегите беше пуснал едно клипче на което присъстваш до колата, щеше да затвориш устата на всички които не вярват, че имаш такава кола ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 08 Дек 2008, 15:18

Аз мисля че не пуши много за дизел ,има и такива които пушят повече ,така ,сега за звука нищо особенно ,голфовете бръмчат по добре ,за добавката е пълен смях ,има едно тюнинг ауди със същата до нас и той си мисли че кара RS6 :mhihi: :mhihi: :mhihi: http://www.youtube.com/watch?v=_Hgaz4o5 ... re=related
Нищо лично ,Просто бизнес !

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 08 Дек 2008, 16:19

vladi_nn написа:Не можах само да разбера защо почнах те да се нападате един друг. BManiaW, аз мисля, че тук във този форум има доста свестни хора. На мен са ми помагали много пъти :!: Не се пали толкова за това, че някой колега се е избазикал по начин който не ти е харесал. Гледай на тези изказвания по повърхностно.

П.П. Ако в место да се караш с колегите беше пуснал едно клипче на което присъстваш до колата, щеше да затвориш устата на всички които не вярват, че имаш такава кола ;)

Не съм се сетил!Можех да строя цялата фамилия до колата :mhihi: Нямам нищо за доказване,само показвам.Доказателства в Софийско градско...това тук би трябвало да е форум :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 08 Дек 2008, 16:27

Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,слагах двойни карборатори когато нямаше инжекцион и електроника,инжекционовите им разпилвах главите и още какво ли не...В София и околията имаше само един човек,който правеше перфектни ремонти на БМВ двигатели- Румен от Враждебна (за съжаление почина от рак много отдавна),след него единственните,които чуваха БМВта бяха едни механици от Абдовица.Та по това време ти брато сигурно си ходил с плетени панталонки.Сега всеки втори е "специалист"-РАЗБРА ЛИ МЕ ПРАВИЛНО :idea:[/quote]

Разбрах те ама много правилно... и ти ще ме рабереш ама по нататък... Сполай ти гастарбайтерю....

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 08 Дек 2008, 16:27

[quote="i4koo"]Аз мисля че не пуши много за дизел ,има и такива които пушят повече ,така ,сега за звука нищо особенно ,голфовете бръмчат по добре ,за добавката е пълен смях ,има едно тюнинг ауди със същата до нас и той си мисли че кара RS6 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Прав си спор няма :uups: Защо не извадиш накоя снимка или видео на твойта кола или е срамна за гледане :shock: :shock: :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към E39