Помогнете! Проблем с ксенона
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Помогнете! Проблем с ксенона
80 лева и си стикаме ръцете 

Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
oliure написа:Оригиналните ми крушки са на хела. Но за сега не съм намерил на хела и незнам каква ще им бъде цената но предполагам че няма да е под 200 лв
Hella може да са ти блоковете, може да са модулите за палене на крушката, ама лично аз, за Hella крушка не съм чувал.
OSRAM XENARC и Philips, са крушките които се слагат на Hella.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
525bmw написа:Hella може да са ти блоковете, може да са модулите за палене на крушката, ама лично аз, за Hella крушка не съм чувал.oliure написа:Оригиналните ми крушки са на хела. Но за сега не съм намерил на хела и незнам каква ще им бъде цената но предполагам че няма да е под 200 лв
Не съм с ксенон, но като сменявах халоген си купих точно Хела. И след като имат халогенни крушки, що да нямат и ксенонови.

badsharki написа:Не съм с ксенон, но като сменявах халоген си купих точно Хела. И след като имат халогенни крушки, що да нямат и ксенонови.525bmw написа:Hella може да са ти блоковете, може да са модулите за палене на крушката, ама лично аз, за Hella крушка не съм чувал.oliure написа:Оригиналните ми крушки са на хела. Но за сега не съм намерил на хела и незнам каква ще им бъде цената но предполагам че няма да е под 200 лв
За халоген има, като ги почнеш от Н1 до Н (незнамсиколко). които се слагат и по фарове. Има за стопове, но крушки за ксенон (Хелла) не съм чувал.
- gigov
- Потребител
-
- Кара: e 39 525tds
И аз съм с оригинален ксенон двете крушки светат еднакво но слабо,на около 5м пред мен и особено на дъждовно време е много неприятно все едно съм сложил две светулки отпред почти нищо не се вижда,а ми се струва че не трябва да е така ,та колеги дайте някакъв съвет да сменявам ли крушките (или целите фарове най добре ) че не ми се вярва да си свети толкова слабо
gigov написа:И аз съм с оригинален ксенон двете крушки светат еднакво но слабо,на около 5м пред мен и особено на дъждовно време е много неприятно все едно съм сложил две светулки отпред почти нищо не се вижда,а ми се струва че не трябва да е така ,та колеги дайте някакъв съвет да сменявам ли крушките (или целите фарове най добре ) че не ми се вярва да си свети толкова слабо
Ако фаровете са ти захабени, то ще си личи. По принцип крушката като тръгне да гори, започва да свети слабо, жълтеникаво, после започва да червенее и изгасва.
И на теб оферта 160 два броя.
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
Колеги в този ред на мисли на мен ми изгоря десния ксенон и сега ще взимам.Левия си свети перфектно но незнам колко К е проблем ли е ако има разлика в крушките в смисъл ако новата е с друго К?
- RAFF
- младши ентусиаст
-
525bmw написа:badsharki написа:Не съм с ксенон, но като сменявах халоген си купих точно Хела. И след като имат халогенни крушки, що да нямат и ксенонови.525bmw написа:Hella може да са ти блоковете, може да са модулите за палене на крушката, ама лично аз, за Hella крушка не съм чувал.oliure написа:Оригиналните ми крушки са на хела. Но за сега не съм намерил на хела и незнам каква ще им бъде цената но предполагам че няма да е под 200 лв
За халоген има, като ги почнеш от Н1 до Н (незнамсиколко). които се слагат и по фарове. Има за стопове, но крушки за ксенон (Хелла) не съм чувал.
не говориш сериозно -нали? един от най-големите производители на крушки да нямат ксенонови такива

http://www.hella.co.nz/?t=91
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Оргиналните са 4700 к,аз си взех китайски-те са 6000 к,даже светят малко по силно,цената им е към 70 лв на брой.Поздрави!
RAFF написа:525bmw написа:badsharki написа:Не съм с ксенон, но като сменявах халоген си купих точно Хела. И след като имат халогенни крушки, що да нямат и ксенонови.525bmw написа:Hella може да са ти блоковете, може да са модулите за палене на крушката, ама лично аз, за Hella крушка не съм чувал.oliure написа:Оригиналните ми крушки са на хела. Но за сега не съм намерил на хела и незнам каква ще им бъде цената но предполагам че няма да е под 200 лв
не говориш сериозно -нали? един от най-големите производители на крушки да нямат ксенонови такива![]()
За най големите производители не говорим. Говорим за крушка HELLA, със размер или тип H7. Самата крушка. Не модулите, а крушката. Ако не знаеш, ще ти кажа, че Mercedes, ги окомплектоват с OSRAM, по старите модели с PHILIPS. НОвата S класа е със модул запалка+крушка в 1, на капчката пише HELLA, ама крушката е OSRAM.
Политика! Или съвместоно партньорство.
БМВ - историята се повтаря, но повечето модули са BOSCH, поне повечето, които съм виждал. Крушките предимно са PHILIPS.
Написах, че мога да ви продам. Не искам да споря за глупости. Търси HELLA, намери си, пожелавам ви успех.
WALL написа:Ivo_Borisov написа:Оргиналните са 4700 к,аз си взех китайски-те са 6000 к,даже светят малко по силно,цената им е към 70 лв на брой.Поздрави!
Комплекта е 70лв..., и аз за това си поръчах......![]()
![]()
КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ!!!
МОЛЯ, ПРЕКРАТЯВАЙТЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ТЕМИТЕ, КОГАТО СЕ СТИГНЕ СЪС РЕШЕНИЕ, ЧЕ ФОРУМА СЕ ПЪЛНИ САМО СЪС БАЛАСТА
Поръчай си 4-5 комплекта, че знае ли човек, гаснат като свещи на вятър.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
525bmw написа:RAFF написа:525bmw написа:badsharki написа:Не съм с ксенон, но като сменявах халоген си купих точно Хела. И след като имат халогенни крушки, що да нямат и ксенонови.525bmw написа:Hella може да са ти блоковете, може да са модулите за палене на крушката, ама лично аз, за Hella крушка не съм чувал.oliure написа:Оригиналните ми крушки са на хела. Но за сега не съм намерил на хела и незнам каква ще им бъде цената но предполагам че няма да е под 200 лв
не говориш сериозно -нали? един от най-големите производители на крушки да нямат ксенонови такива![]()
За най големите производители не говорим. Говорим за крушка HELLA, със размер или тип H7. Самата крушка. Не модулите, а крушката. Ако не знаеш, ще ти кажа, че Mercedes, ги окомплектоват с OSRAM, по старите модели с PHILIPS. НОвата S класа е със модул запалка+крушка в 1, на капчката пише HELLA, ама крушката е OSRAM.
Политика! Или съвместоно партньорство.
БМВ - историята се повтаря, но повечето модули са BOSCH, поне повечето, които съм виждал. Крушките предимно са PHILIPS.
Написах, че мога да ви продам. Не искам да споря за глупости. Търси HELLA, намери си, пожелавам ви успех.
аз също нямам намерение да споря за глупости.ставаше въпрос за това дали има оригинални крушки на хелла ксенонови- да има и ти дадох линк.никъде не е ставало въпрос за н7 стандарт ксенонова крушка на хелла. говорим за ОРИГИНАЛЕН заводски вграден ксенон кит на бмве39. н7 стандарт при оригиналните ксенони НЯМА. заводските стандарти са д2с и д2р всичко друго е автърмаркет за допълнително вграждане.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Влизаш в сайта на Инес Ауто, там пише всичко, снощи на пътя ми изгоря десния баласт, сутринта си сложих нов Хела за 190 кинта 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2